Lebuktak! Ezt csinálják a feleségeik háta mögött a Házasság első látásra férfijai – fotók!

A Házasság első látásra párosai között elég sok a feszültség, és nehezen megy, hogy megtalálják egymással a közös hangot. De úgy látszik, a házaspárok férfi tagjai igencsak jól kijönnek egymással, ha a lányok nincsenek jelen. A fiúk olyan jó barátokra találtak egymásban, hogy már programokat is szerveznek együtt.Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.11.
Házasság első látásra TV2 férfiak barátság

A Házasság első látásra friss házasainak meggyűlik a baja a kommunikációval, de úgy látszik, a fiúk egymással jól el tudnak beszélgetni, ha feleségeik nincsenek jelen. Ezt bizonyítja az is, hogy a srácok már jó néhány programot szerveztek közösen, amikről előszeretettel posztolnak is.

Házasság első látásra fiúk
A Házasság első látásra férfiszereplői nagyon jóban vannak Fotó: Instagram

János például, a műsor legidősebb résztvevője – aki a hétköznapokban a rendezvény-kaszinó világban dolgozik – pókerezni vitte a fiúkat, pontosabban a műsorból Geri és Peti vettek részt a szerencsejátékesten, illetve János civil barátai közül még néhányan. A fotó alapján nagyon jó lehetett a hangulat, amihez János csak ennyit írt:

„Ha ügyesen csinálod, játék az élet”

Bár az újdonsült férj és felesége, Nelli kapcsolata nem éppen felhőtlen, legalább a fiúk személyében barátokra lelt, akivel szervezhet közös programokat. Sőt, úgy néz ki, még szolizni is együtt mennek, ugyanis Csabival egy szoláriumból jelentkeztek be a minap.

A Házasság első látásra szereplői nem csak feleséget, barátokat is találtak

Nem csak János, de úgy látszik, Peti is jó barátokra lelt, főleg Csabi személyében. Egy közös fotó kapcsán azt is kifejtette, hogy milyen jó barátságba kerültek.

Cshabiii, na ő az a csávó, akivel a kísérlet során a legjobb kapcsolatba kerültem a srácok közül. Ugyan ritkábban beszélünk már, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot. #bro

 – írta a képhez.

Sőt, a két srác a minap még az adást is együtt nézte a tévében Petinél, a kiskutyájával, Petikével hármasban.

Reméljük, azért a feleségeiket sem hanyagolják el… 

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás