Lehullt a lepel és kiderült, együtt van-e valójában a Házasság első látásra két szereplője





A Házasság első látásra párosai között előfordult már, hogy egy-egy férj vagy feleség valaki más társára vetett szemet. Most azonban a kommentelők boronálták össze Bogit és Csabit az Instagram-posztjaik alapján. Hogy mi az igazság? A műsor szereplői végül tiszta vizet öntöttek a pohárba…



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.04.18.
Módosítva: 2024.04.18.
Bogi párcsere Csabi Gyöngyi Házasság első látásra

Bogi és Geri, illetve Csabi és Gyöngyi friss házasok, akik a Házasság első látásra kísérletében vesznek részt. A párosok között sok a feszültség és a konfliktus, így többekben felmerült, hogy talán a műsor végeztével majd külön utakon folytatják. Sőt, egyesek már azt is tudni vélik, hogy Csabi és Bogi talán egymás oldalán találták meg a boldogságot, hiszen sokat posztolnak közösen, és a fotókon egyikük műsorbeli házastársa sem látható. Az érintettek friss posztjaikkal oszlatták el a kételyeket.

Házasság első látásra Gyöngyi és Csaba
A Házasság első látásra Csabija az esküvőn még nagyon boldognak tűnt Gyöngyivel Fotó: TV2

Csaba néhány napja egy olyan fotót osztott meg, amin Bogival kettesben ebédelnek, és arra kérte a követőit, hogy ne bántsák a lányt.

Szeressétek Bogit, mert ő a legjobb!!!

– írta Csabi, amit Bogi három szívvel hálált meg a kommentekben.

Ezek után az újdonsült férj Bogi több posztjára is tüzes és szíves emojikkal reagált, többek között arra is, amiben a feleség a „méltóságát” ássa el. Végül Bogi tegnapi videója tette fel az I-re a pontot, amiben Csabival ülnek a kocsiban és a férfi „személyi sofőrje”-ként aposztrofálja magát. A videó hatására a követőik szinte már biztosak voltak abban, hogy a két fiatal titokban egy párt alkot.

Mi történt a Házasság első látásra párosaival?

Tegnap azonban Csabi egy olyan képet osztott meg, amin Gyöngyivel és Gerivel ülnek hárman a kocsiban, és ehhez csak annyit írt: „Megyünk Bogiért!!!”

Majd feleségéről is posztolt vacsora közben. A képeken úgy látszik, a házasok között minden rendben, és valószínűleg egy dupla randiról lehet szó. Ezek szerint bár Bogi és Csabi nagyon jóban vannak, valójában csak jó barátok lettek a műsor alatt, ahogy a fiúk is szeretnek egymással közös programokat szervezni.

A követőik pedig szívből örülnek, hogy újra együtt láthatják Gyöngyi és Csabi párosát, és nagyon szurkolnak a kapcsolatuknak.

„Jó rátok nézni!” – fűzte a képhez egy kommentelő.

Ti vagytok a legjobb házaspár az egész műsorban

 – írta nekik egy másik rajongó.





 





Ezeket olvastad már?
Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Gyászol Kerényi Miklós Máté

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás