Király Viktor átverte a rajongóit – erre senki sem számított





Az énekes felültette a követőit, egy régi titokról rántotta le a leplet.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.06.26.
átverés ikertestvér Király Viktor

Egy jópofa játékra invitálta a követőit Király Viktor, aki a napokban nagyon boldog perceket élt át, ugyanis négy év után végre megölelhette Amerikában élő ikertestvérét. Ki ne irigyelné azokat a testvérpárokat, akik egy napon születtek, hiszen elképesztően erős kötelék alakul ki közöttük. Főleg akkor, ha egypetéjű ikrekként a megszólalásig hasonlítanak egymásra.

Viktor és Ben egypetéjű ikrekként megszólalásig hasonlítanak egymásra
 Fotó: Bors

Senki sem jött rá az igazságra

Sok vicces történet kering arról, hogy az ikertestvérek hogyan ugratják a barátaikat vagy a tanáraikat, nincs egyetlen testvérpár sem, aki ne használta volna ki, hogy nem lehet megkülönböztetni őket. A Király fivéreknek is lapul a tarsolyukban egy-két ezzel kapcsolatos mókás történet, Viktor az egyiket egy játék keretein belül árulta el a rajongóinak.

Fotó: Instagram

Az énekes az Instagram-sztorijába feltöltött egy régi fotót a ballagási tablójukról és arra volt kíváncsi, a követői vajon kitalálják-e, ő melyiken látható. A szemfülesek gyorsan kiszúrták, hogy véletlenül elfelejtette kitakarni a fotók alá írt neveket, azonban az emberek meglepő módon még így sem jöhettek rá az igazságra.

Az előbb kiraktam egy fotót, hogy melyik vagyok én és melyik Ben. Azt nem vettem észre, hogy nem takartam ki a neveket, szóval így elég hülye játék, de nem is ez a lényeg. A vicc az egészből, hogy igazából mind a kép az jómagam vagyok, mert a testvérem nem jött el a tablófotózásra, ezért azt csináltuk, hogy csak megfordítottuk az én fejemet

– árulta el nevetve a vicces emléket Viktor, aki nagyon örül, hogy a testvére, Ben néhány napot Magyarországon tölt. 


 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás