Szeptember közepétől látható majd az a dokumentumfilm-sorozat csak a Netflixen, amely bemutatja Michael Schumacher elmúlt néhány évének részleteit

A 2013 végén súlyos síbalesetben koponyasérülést szenvedett legendás autóversenyző állapotáról már nyolcadik éve szinte semmit sem lehet tudni. Azóta a család és a közeli barátok is magukban tartanak minden információt Schumi állapotáról. Ezért is nagyon izgalmas a mostani bejelentés, mely szerint a család is támogatta a forgatást.

Az expilóta magánéletéről is szó lesz, miután végre készen állnak arra, hogy nyilvánosság elé álljanak a történetével.

A rajongók által nagyon várt sorozatban Schumacher felesége, Corinna és mindkét gyermekük – Gina Maria mellett az F1-pilóta Mick Schumacher is – „nagyon személyes interjúban” beszél majd a családfőről. Rajtuk kívül természetesen barátok, pályatársak (többek között Jean Todt, Bernie Ecclestone, Sebastian Vettel és Mika Häkkinen) is megszólalnak a sorozatban – számolt be egy német hírportál.

Autóversenyző, sportikon, legenda. Az első, családja által támogatott film kivételes betekintést enged a hétszeres Forma–1-világbajnok Michael Schumacher életébe. SCHUMACHER, szeptember 15-étől. Csak a Netflixen– hívta fel rajongói figyelmét a sikeres westernlovas Gina az Instagramon.