Könnyezve áll Késely Ajna azon a képen, amit most osztott meg Instagram-oldalán.

Egyelőre nem tudni, hogy csak véletlen egybeesés lenne a megrendítő sorok és az elmúlt napokban kirobbant botrány között, amiben Cseh László lelki és testi bántalmazással vádolta meg Turi Györgyöt. A magyar úszó a nyáron hagyta el az edzőt, akiről most sorra vallanak egykori tanítványai, s akit emiatt felfüggesztette a szövetség, mint a szervezet szakmai alelnökét – írja a Ripost.

MTI/Illyés Tibor

„Igyekeztem távol tartani önmagamat Tőletek, az igazságtól, a saját hangomtól. Mégis itt állok lelki meztelenséggel, s ki engem ismer, évről évre követhette lelki gyengülésemet. “Azt hittem ez a normális.” Nem történeteket hoztam, nem a rég múltról jöttem beszélni!

A lap tiszta… jöttem, győztem, sérültem, s végül mentem. Most gyógyulok… ez az én folyamatom…

Egy történetet mégis asztalra terítek Nektek!

A város esti fényei hozzák vissza a rég múltat. Valami feltörekvőben van, olyan deja vu. Édesanyukám vezet, mint minden reggel az uszodába menet. Ott vagyok 12-17 éves koromig, anya mellett. Ebben a pillanatban maradok, s átélem ezt a régi érzelem hullámvasutat újból és újból.

Vissza ránt a jelenbe egy meleg kéz és könnycseppjeim az arcomon. Anyára nézek, a fáradt szomorú szemébe, s ő csak annyit súg: „Tudom Ajna, de ennek mind vége. Erősek voltunk, s erősen küzdöttél. Most engedd a gyógyulás útjára.”

A témában a további elzárkózásom és lelkem megkönnyebbülése ad arra okot, hogy soraimat itt és most megosszam„ – zárja sorait Késely Ajna.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

A J N A 🌬 (@keselyajna) által megosztott bejegyzés