RETRO RÁDIÓ

Múzeumok Éjszakája - Az ország legnagyobb kulturális rendezvénye





A kiállítóterek és gyűjtemények koncertekkel, tárlatvezetésekkel, interaktív eseményekkel, családi programokkal, valamint számos meglepetéssel készülnek arra, hogy felejthetetlenné tegyék ezt a varázslatos nyárestét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.25.
Múzeumok Éjszakája

A Múzeumok Éjszakája a nyári napfordulóhoz legközelebb eső hétvégén, szombaton, azaz idén június 25-én lesz – immár huszadik alkalommal.

Fotó: Heves Megyei Hírlap

A Múzeumok Éjszakája kiemelt helyszíne idén Szolnok.

A Múzeumok Éjszakája központi honlapja: a www.muzej.hu , ahol helyszín, időpont és programtípus szerint is kereshetők az este eseményei.

A Jegymester oldalán megvásárolható karszalag belépést biztosít az összes budapesti csatlakozott múzeum és résztvevő kulturális intézmény minden programjára, és feljogosít az állandó és időszaki kiállítások megtekintésére is. Egyes események a programok jellege vagy a kiállítóterek befogadóképessége miatt korlátozott számban látogathatók. E korlátozásokra, illetve az előzetes regisztrációra vonatkozó információkat és feltételeket a muzej.hu felületen az adott programoknál minden esetben közzéteszik a szervezők. Budapesten a karszalag érvényes az ezen az estén, működő BKK különjáratokra, azaz az MU jelzésű múzeumi buszos körjáratokra. Vidéki helyszínekre a belépőjegyek az adott múzeumban vásárolhatók.





Ezeket olvastad már?
Újra élünk 80 – Filmvetítés 80 – 1 hét, 28 magyar film

Újra élünk 80 – Filmvetítés 80 – 1 hét, 28 magyar film

Történelmi filmklub – Fűző

Történelmi filmklub – Fűző

Mama, nézd! – A festőnő múzsája – tárlatvezetés kisgyermekeseknek

Mama, nézd! – A festőnő múzsája – tárlatvezetés kisgyermekeseknek

Tükröződések – koreai kalligráfia

Tükröződések – koreai kalligráfia

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás