Budapest Oldtimer Show a Magyar Vasúttörténeti Parkban





Közép- és Kelet-Európa legnagyobb oldtimerjármű-kiállításán vehetsz részt!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.13.
Oldtimer Show

10 hektáros rendezvényterületen rengeteg program várja a látogatókat. 500 oldtimer jármű kerül kiállításra, köztük nagyon ritka és Magyarországon soha sem látott oldtimer autók és motorok. A külső területeken lesznek elhelyezve a nagyobb járművek: buszok, teherautók, traktorok, amerikai autók.

Fotó: Shutterstock

A Víztorony parkban lesznek a katonatáborok, veterán katonai járművek, veterán fegyver és öltözet kiállítás. A fiatalokat „Sport- és Tuningautó Kiállítás”, az apróságokat pedig állatsimogató és népi termelőeszköz interaktív kiállítás várja, ahol a gyerekek saját maguk által morzsolt kukoricával etethetik meg az állatkákat. A gyerekeket sok, díjmentesen használható játék is várja, az autókkal érkezők pedig ingyen parkolhatnak.

A nosztalgiajárművek mellé illik a hagyományőrzés és a gasztronómia! A „Gasztro utcában” füstölt kolbászok, házi sajtok, kürtőskalács, lekvárok, fűszerek és mindenféle háztáji étel, a „Kézműves utcában” és a „Vásártéren” kézműves portékák kínálják magukat.

A mozdonykörfűtőházban lesz a fő látványosság, de a szabadtérben is sok kiállítás és kiegészítő program várja a látogatókat. Európa legnagyobb gőzmozdony- és vasútikocsi-kiállításán látható majd a holokauszt-emlékvonat, a híres Aranyvonat és Horthy kormányzó tárgyalókocsija is. Ezen a hétvégén egy igazi gőzmozdonyt is felfűtenek, és életre kel az összes vasutas interaktív program: lóvasút, sínautó, hajtány, kerti vasút.

A Víztorony parkban tartják az oldtimer találkozót is, naponta változó oldtimer autókkal.

A rendezvény nyitvatartása: május 13–15., pénteken, 12.00–18.00, szombat és vasárnap 09.00–18.00-ig.

Bővebb információk itt találhatók: www.oldtimershow.hu





Ezeket olvastad már?
Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Szent György-napi sokadalom és vásár

Szent György-napi sokadalom és vásár

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás