Álláskeresés – mutasd meg a legjobb önmagad!





Önéletrajz- és motivációslevél-író workshopot indít a Ficsak 11 Alapítvány „Mutasd meg a legjobb önmagad, amikor állást keresel!” címmel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.03.24.
álláskeresés

Tréner: Kovács Márta, életútkonzulens, DÉT-szakértő, coach.

Fotó: Facebook

„Többszörös pályaváltó vagyok. A pedagóguspályát lecseréltem az informatikusira egy rövid időre. Aztán hosszú ideig főállásban kulturális területen vezetőként dolgoztam. Rendszeresen én mentoráltam a pályakezdőket, amikor beléptek a céghez. Aztán elmúltam már 50, amikor bátor lépéssel az alkalmazotti munkát vállalkozóira cseréltem, és egy vargabetű után ismét az emberek felé fordultam. Több éve pályaváltókat segítek, hogy megtalálják a saját útjukat.

Ismerem a teljes újrakezdés mélységeit. Tudom, hogy egy új életcél megtalálása micsoda örömmel és motivációval jár. Megerősítést hozott számomra, hogy 2018-ban elnyertem a Az év anyavállalata szakmai első díját, 45 felett indított vállalkozás kategóriában. Igyekszem minden hozzám fordulónak átadni az újratervezés, újrakezdés tapasztalatait.”

Kicsit bővebben a témáról:

Az első találkozás a munkaadóval az önéletrajzod és a motivációs leveled! Amit kiállítasz magadról, fel kell hogy keltse a munkáltató figyelmét. A workshopon elkészíted az önéletrajzod és a motivációs leveled! Megismerkedhetsz néhány alapvetéssel, amelyre ha figyelmet szentelsz rád is felfigyelnek! A 2 órás foglalkozáson tükröt tartasz magad elé, megtanulod szövegbe is önteni, amit látni, vagy amit láttatni szeretnél!

Mit hozz magaddal?

Egy önéletrajzot, amit már megírtál, most vagy régebben. Egy állást, amit a napokban töltöttél le és szívesen megpályáznád! Ha van motivációs leveled, azt is hozhatod – ha nincs, elkészítjük az állásra szabva!

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: március 24., 17.00–19.00

Helyszín: Ficsak Családi Központ, 1118 Budapest, Előpatak utca 60.





Ezeket olvastad már?
Fülemülék éjszakája a Népligetben

Fülemülék éjszakája a Népligetben

Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Aktivitás Szenior Akadémia: Életünk fizikai szintje időskorban

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Memóriatréning klub – tegyél a szellemi frissességedért!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

Baba-mama klub – kapcsolódj ki, beszélgess!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás