Iron Conflict [PC] – 2021. január 8. A második világháború szerelmeseinek, tankokat és repülőket irányíthatunk a sorsdöntő csatákban.

King Arthur: Knight’s Tale [PC] – 2021. január 12. A klasszikus karaktercentrikus RPG játékokat ötvözi a taktikai feladatokkal, mindezt természetesen a legendás, Artúr király korabeli jelenetekkel megspékelve.

MXGP 2020 [PS5] – January 14, 2021 A rövidítésből még nem egyértelmű, de a GP már utal arra, lesz itt száguldás orrvérzésig. Az MXGP 2020 PS5-ön január közepén jelenik meg, motorosok előnyben!

Ride 4 [PS5, XSX] – 2021. január 21. Még egy motoros játék, nyilván sokan kipróbálták korábban, de most itt van PS5-re is.

Scott Pilgrim vs. The World: The Game – Complete Edition [PC, PS4, XBO, Switch, Stadia] – 2021. január 14. Emlékeztet a régi árkád játékokra, valamikor a kilencvenes évek végéről, már túl a Commodore korszakon, de még a PC-s játékok hajnalán. Ettől függetlenül ezeknek a játékoknak mindig megvan a maga bája.

Hitman 3 [PC, PS5, XSX, PS4, XBO, Stadia] – 2021. január 20. A trilógia harmadik része a sorozatot kedvelőknek biztos kötelező darab lesz, a grafikája azért már igen messze jár a Scott Pilgrimétől, igazán élethűre sikerültek a figurák és a jelenetek.

Encodya [PC] – 2021. január 26. A Monkey Island humorát és a Szárnyas Fejvadász környezetét kapjuk az Encodyától, na meg egy rettentő cuki kislányt és robot barátját, akivel hosszú órákon át kalandozhatunk majd.

Stronghold: Warlords [PC] – 2021. január 26. A stratégiai játékkal kelet-Ázsiába utazhatunk és persze az időben visszamegyünk akkorra, mikor a kánok és a sógunok voltak a főszereplők.

Ryte: The Eye of Atlantis [PC VR] – 2021. január 27. Itt mi vagyunk a főhősök, ugyanis a VR felszerelésünkkel Atlantisz letűnt világában találjuk magunkat és naná, hogy vár ránk jó pár izgalmas feladat.

The Medium [PC, XSX] – 2021. január 28. A félelmetes kalandjáték majd a hónap végén érkezik meg PC-re, a horrorkedvelők legnagyobb örömére.