A Minden, ami NŐÉlményfesztivál a női szerepek sokszínűségének bemutatását tűzte ki célul, és ennek mentén gyűjti össze és mutatja be a nők számára fontos témaköröket, legyen szó akár praktikus, hétköznapi, vagy éppen kényeztető, szórakoztató dolgokról. Divat, szépségápolás, egészségmegőrzés, egészséges táplálkozás, lakberendezés, utazás- és programtervezés, sport és kultúra: minden egy helyen, több mint 100 kiállító kínálatában. A kényeztető szolgáltatások mellett ingyenes szűrővizsgálatok és értékes nyeremények is várják a látogatókat!

A nagyszínpadon fellépnek Magyarország legismertebb és legkedveltebb zenei előadói: Kocsis Tibor, Bereczki Zoltán, Miller Zoltán, Nagy Sándor, Pál Dénes és Gáspár Laci. Fitneszbemutatóval és életmódtanácsadással készül Katus Attila, Czanik Balázs és Sziszó, a látványos divatshow pedig fiatal magyar dizánerek ruháit, ékszereit és táskáit vonultatja fel.

Az Élményfesztivál a szórakoztatás mellett az egészségmegőrzéssel kapcsolatos ingyenes szolgáltatásokat is kínál a látogatóknak: a női egészségről szóló ismeretterjesztő beszélgetéseken lehet részt venni, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szűrőbuszain például vércukor– illetve koleszterinszint mérést, testtömegindex-kalkulációt, csontsűrűségmérést és EKG-vizsgálatot végeznek a szakemberek.

Külön program azoknak, akik szívesen megtapasztalnák a Ridikül stúdióbeszélgetések hangulatát: az Élményfesztivál különtermében RIDIKÜL VIP címmel exkluzív beszélgetések lesznek. Itt a Ridikül Magazin neves művészekkel, hiteles szakemberekkel keresi a választ a nőket foglalkoztató legérdekesebb kérdésekre. A beszélgetéseket követően közvetlen kérdésekre és dedikálásra is lehetőség nyílik.