Minden, amit a városi komposztálásról tudni kell!





A komposztálás alapjairól beszél a Humusz Szövetség alelnöke, megosztja tanácsait és megválaszolja a felmerülő kérdéseket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.04.29.
Módosítva: 2024.04.29.
közösségi komposzt program programajánló

„A város sűrűjében nehéz belekezdeni a kertes házaknál már egyre inkább gyakorlattá váló komposztálásba. Ha szíveden viseled a nálad keletkező konyhai szerves hulladék sorsát, érdekel annak fenntartható újrahasznosítása, netán tennél a klímaváltozás enyhítéséért, gyere el hiánypótló előadásunkra, szívesen látunk a Kisdiófa Közösségi Kertben.

MIndent amit a városi komposztálásról tudni kell
 

Meghívott előadónk Merza Péter, a @Humusz Szövetség alelnöke és egyben oktatási programvezetője.
Az itt megszerzett tudást ezt követően a gyakorlatban is alkalmazhatod otthon, társasházban, vagy akár lakossági/közösségi komposztgyűjtőknél!
Ha esetleg nem vagy kertközösség tagja, ismerd meg a Kisdiófa Közösségi Kert lakossági, nyilvános komposzt-fogadóóráinak nyitvatartási idejét és a kapcsolódó eseményt: https://fb.me/e/yIuocL00r
Illetve egyre több helyen van már a fővárosban és a kerületben is közösségi komposztleadó hely, keresd meg a hozzád legközelebbi leadópontot!
Fontos, hogy helyesen gyűjtsétek, hogy átérezzétek, már akár ilyen kis lépésekkel is tehetünk környezetünkért!”
Az eseményen a részvétel nyilvános és ingyenes.

Időpont: április 29., 17.30
Helyszín: Kisdiófa Közösségi kert (1072 Budapest, Kis Diófa utca 4.)
 





 





Top hírek

program

Hang-Fonó népdalműhely

A Kárpát-medence magyar énekes hagyományai és a ritmusalapú hangjátékok által éljük át a közös éneklés és zenélés örömét.







Hírlevél-feliratkozás