RETRO RÁDIÓ

Márki-Zay Péter beengedné az összes migránst: „Olyanok, mint mi”





A baloldali előválasztási színjáték győztese megnyitná az ország határait a migránsok előtt, ezzel elpusztítva a magyar kultúrát és a keresztény értékeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.28.
botrányos baloldal

Márki-Zay Péter, a baloldali előválasztási színjáték győztese nemrég Bécsben járt, ahol videót is készített, amit feltett a közösségi oldalára. Többek között arról beszélt, hogy Magyarországnak befogadó társadalomnak kell lennie, vagyis be kell engednünk a migránsokat. Ezzel megint megerősítette, hogy ha a Gyurcsány–Márki-Zay-féle baloldal hatalomra kerül, akkor megnyitnák a határokat az Európába özönlő migránsáradat előtt.

A baloldali politikus Facebookon közzétett videójában kifejtette, hogy az Európai Unió „sajnos az integrációban nem jár az élen”, majd kijelölte a feladatot Magyarország számára: még Brüsszelt is meg kell előzni az illegális bevándorlók befogadása terén – „Nekünk az a fontos, hogy egy befogadó, szeretetteljes társadalom legyünk, ahol ezek az emberek magyarrá válnak legkésőbb egy-két generáció múlva. Én azt szeretném, hogy ha Magyarországon – ahol már most is nagyon sok külföldön született ember él – mi az integrációban lépnénk előre” – tette hozzá.

Az integráció soha nem működött

Európai példákból viszont tisztán látszik, hogy eddig bárki próbálkozott hasonló megoldással az elbukott. Emiatt jutottak odáig nyugaton, hogy a migránsok templomokat rongálnak meg, vagy azt is eltűrik, ha esetleg egy muszlim migráns azért gyilkol meg egy keresztény férfit, mert az a húgának udvarolt. Csak 2017-ben Németországban közel 100 keresztényellenes bűncselekményt követtek el az iszlám menedékkérők vagy migránsok. Azzal fenyegetik meg a táborokban dolgozó németeket, illetve a keresztény menekülteket, hogy eltörlik az európai kereszténységet, és megölik a „hitetleneket”. Nemcsak Németországban, hanem Franciaországban is elképesztő méreteket öltött a keresztényellenes erőszak a migránsáradat miatt
MTI Fotó: Bugány János Emlékezhetünk arra az esetre is, amikor Párizs egyik elővárosában, a nyílt utcán egy muszlim migráns lefejezte Samuel Paty-t, egy középiskolai tanárt saját kollégái szeme láttára. A kivételesen brutális gyilkosság indoka az volt, hogy a történelemtanár a szólásszabadságról beszélt az egyik órán, ezzel összefüggésben Mohamed-karikatúrákat mutatott. Nemcsak Németországban, hanem Franciaországban is elképesztő méreteket öltött a keresztényellenes erőszak a migránsáradat miatt. 2008 és 2018 között 245 százalékkal nőtt a keresztények elleni támadások száma, míg a muszlimellenes támadások ugyanezen időszak alatt rohamosan csökkentek. Jól látszik tehát, hogy egy olyan társadalmi rétegről van szó, amelyeket sehol Európában nem voltak képesek integrálni.

Egy jobboldali politikus soha nem tenne ilyet

A helyzeten úgy próbálnak meg javítani a nyugati országok, hogy gyakorlatilag behódolnak a migránsoknak, inkább lemondanak saját vallásukról és kultúrájukról csak azért, hogy ne essenek erőszak áldozatává. Márki-Zay ugyanezt a radikális baloldali eszmevonalat szeretné követni, vagyis úgy engedné be migránsok tízezreit Magyarországra, hogy közben tönkreteszi a magyar keresztény kultúrát. Márki-Zay szavai nem különböznek Gyurcsány Ferenc gondolataitól, aki 2015-ben azt mondta: „El kell dönteni, hogy emberek vagyunk-e vagy sem. Fantasztikus dolog magyarnak lenni, de van ennél még fantasztikusabb: embernek lenni. És aki látja a menekülteket, azoknak muszáj érzékelniük, hogy olyanok, mint mi. Hála istennek nem mi vagyunk bajban. Azt szeretném mondani a kormánynak, hogy ő annyiszor sértette már meg az európai jogot, sőt, ebből divatot csinált, most hirtelenjében ne hivatkozzon már az európai normákra. Nyissa meg a határokat, engedje őket be”. Ebből is tisztán látszik, hogy bármennyire is próbálja Márki-Zay elhitetni, hogy jobboldali politikus, ez pusztán kampányszöveg, egy jobboldali politikus sosem beszélne arról, hogy megnyitja az ország határait a migránsok előtt, ezzel elpusztítva a magyar kultúrát és a keresztény értékeket. A valóság az, hogy Márki-Zay a mostani videójában is Gyurcsány Ferencnek és a radikális baloldali brüsszeli elitnek tesz hűségesküt.

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás