Megható pillanatok: Koncz Zsófia magánéletéről, apja emlékéről is vallott





Bemutatta párját és beszélt édesapja emlékéről és a halála óta eltelt időszakról is a Magánterület stábjának Koncz Zsófia, Borsod-Abaúj-Zemplén megye hatos számú választókerületének fideszes országgyűlési képviselője.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.22.
csodás Magyarország

A Magánterület stábja ezúttal Szerencsre látogat, Koncz Zsófia szülővárosába, ahol a képviselőt kísérik végig egy átlagosnak cseppet sem mondható napon.

A Hír TV sorozatának legújabb adásban betekintést nyerhetünk a vidéki élet kellemes oldalába, három megyéből érkeznek ugyanis lovasok a tiszatardosi fogathajtó versenyre, ennek apropóján pedig Koncz is nyeregbe pattan. Az ebédet a képviselőnő szülőházában tölthetjük, ahol beszélgetünk Edit nénivel, a család fogadott nagymamájával, aki ha kell, unokáinak vonattal hozza fel a húslevest Budapestre - írja a nem mindennapi adásról a HírTV.

Fotó: HírTV

Az adás során komolyabb témák is szóba kerülnek. Zsófia beszél arról, hogyan dolgozta fel édesapja, Koncz Ferenc tragikus halálát, illetve arról, hogy ezt követően miért döntött úgy, hogy elindul a választáson és kiderül az is, mi történt az elmúlt másfél évben a térségben. Szóba kerül az is, vajon tényleg a Fidesz „csodafegyverének” tartja -e magát – ahogyan megválasztása után nevezték, a tavaly októberi időközi voksoláson ugyanis az ellenzék közös jelöltjét győzte le.

Később bemutatja párját, Varkoly Ádámot is, akivel idén májusban vállalta fel a nagy nyilvánosság előtt is kapcsolatát. Párja szintén szerencsi kötődésű, családjának pedig a közeli Árpád-hegyen van pincészete. A fiatal szakember, aki Új-Zélandon is tanulta a szakmát, már több díjat is elnyert a boraival: 2017-ben például az év legjobb fiatal borászának járó Gál Tibor Emlékdíjat is kiérdemelte.

Az adás során szó esik még lokálpatriotizmusról, a vidék szeretetéről és vonzóerejéről, de kiderül az is, hogy Zsófia szabadidejében nem kevés hobbinak hódol.

A Magánterület következő, vasárnapi adásában este 19:00-től Ambrus-Jobbágyi Zsófia műsorvezető Koncz Zsófiát kíséri végig egy napján.

 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás