Kocsis Máté a Facebookon fejtette ki véleményét a Gyurcsány-koalíció legújabb megmozdulásáról, miszerint nem kevesebb, mint három vizsgálóbizottságot állítanának fel.

„A Gyurcsány-koalíció járványügyben nem egy, hanem mindjárt három parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi! Ennél álságosabb húzást még tőlük is nehéz elképzelni. Közel egy éve folyamatosan támadják ugyanis a járvány elleni védekezést, sértegetik az egészségügyi dolgozókat, nem szavazták meg a szükséges döntéseket, és kamuvideókat készítettek, hogy félelmet és bizonytalanságot okozzanak. Most meg arcátlanul parlamenti bizottságot akarnak létrehozni.

A történtek fényében ahhoz szükséges lenne három feltétel teljesülése:

  1. Hozzák meg végre azt a döntést, hogy leveszik a kamuvideós Korózs Lajost az egészségüggyel foglalkozó bizottság éléről!
  2. Fejezzék be az egészségügyi dolgozók és a járványügyi hatóságok elleni támadásokat, a védekezésben részt vevők lejáratását, feljelentgetését, sértegetését! Mindezek helyett inkább támogassák a munkájukat!
  3. A vakcinabeszerzés megbukott az unióban, ezért kezdeményezzenek Gyurcsányék Brüsszelben vizsgálóbizottságot! Azért nincs a mai napig elegendő oltóanyag a tömeges oltáshoz az uniós országokban, mert a brüsszeli bürokrácia képtelen volt megszervezni a beszerzést! Január végéig Magyarország is mindössze 153 ezer ember számára kap vakcinát az EU-tól, ami nevetséges. Ennyire voltak képesek a kontinens vezetői.

Ezek a problémák, amiket ki kell vizsgálni. Ha ezzel megvan a Gyurcsány-koalíció, akkor elhisszük, hogy fontos nekik a járvány kezelése. Ha viszont nem teszik meg a fenti lépéseket, akkor minden ötletük a csak politikai blöff.

Ne feledjük: a baloldal egyik vezető tanácsadója egy nyugati lapban azt mondta, a baloldal “stratégiája”, hogy támadni kell a járvány elleni intézkedéseket, mert ha sok fertőzött és halott lesz idén is, akkor abból politikai előnyük lehet 2022-ben. Baloldali “stratégia”, emberek halálát várva. És még ezek akarnak vizsgálóbizottságot…”

A Gyurcsány-koalíció járványügyben nem egy, hanem mindjárt három parlamenti vizsgálóbizottság létrehozását kezdeményezi!…

Posted by Kocsis Máté on Monday, January 25, 2021