Bevallotta Kálmán Olgának Márki-Zay: támogatja a migránsok beáramlását





Márki-Zay Kálmán Olgának részletesen kifejtette, hogy szerinte nincs a migrációval semmi gond. Napok óta sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a baloldali politikus migránsokat támogató nyilatkozatai.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.10.27.
bevándorlás

Véleménye szerint nem a migránsok tömeges, ellenőrizetlen beáramlása az igazi kérdés, hanem hogy jól illesszük őket be a társadalmunkba, Márki-Zay Kálmán Olga róla írt propagandakönyvében szó szerint ezt találta mondani:

A legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció.

Ráadásul még örvendezve ezt is hozzátette:

Amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen.”

Miután hitet tett a migráció mellett még hozzátette, hogy azért kell dolgozni a „migránsügyben”, hogy a „vegyesházasságból született gyerekek később lelkes hazafiakká váljanak”.

Márki-Zay korábban – valószínűleg a baloldal parancsára – Soros György mentegetésébe is belefogott, azt próbálta meg elhitetni, hogy a milliárdosnak lényegében semmi köze a migránsok áradatához.

Gyurcsányék már 2 éve kivetették a hálójukat Márki-Zayra. Fel kell mondania a leckét a migránskérdéseben (Fotó: Ripost)

Ezt találta mondani egy videóblogban:

Soros nem tudom, hogy akart, vagy nem akart behozni, de egyet sem sikerült Magyarországra behozni, egy nyomorult migránst sem.”

Mondta ezt, miközben köztudomású, hogy jó néhány, Magyarországon tevékenykedő, Soros György által is támogatott szervezet ügyködik a migránsok behozatalán, például: Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, Amnesty International Magyarország, Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), Magyar Helsinki Bizottság. Ezeket a bevándorláspárti szervezeteket Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokon (Open Society Foundation – OSF) keresztül finanszírozza. A 2015-ben kezdődő migrációs válság első szakaszában hozzávetőlegesen 400 ezer illegális migráns áramlott be Magyarország területére, az ide jövő migránsokat pedig már akkor aktívan segítették Soros említett hazai szervezetei, amelyek eközben számtalan bevándorláspárti nyilatkozatot tettek.

Márki-Zay nyilvánvalóan egy forgatókönyv szerint eljárva ezután a radikális baloldali CNN csatornának adott interjút, ahol ugyancsak beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás