RETRO RÁDIÓ

Rosszul indulhat a Vízöntő napja





A kedveteken kezdés ellenére nincs minden veszve!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.05.11.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Jupiter ma a Kos jegyébe lép. A nagy szerencse bolygója sikeres és boldog periódus kezdetét jelzi. Már ma is érezheti ennek hatását, amit most elindít, az biztosan sikeres lesz hosszú távon.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ma végre sikerül minden nehézség nélkül túljutnia egy olyan akadályon, ami eddig mindig lehetetlen próbatételnek számított. Most végre kiderülhet, ön sokkal többre képes, mint azt magáról elhitte volna. Építse az önbizalmát!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A mai napon nem szabad zavarba jönnie: sok szempár szegeződhet önre, azonban ezek nem vizslatják, hanem inkább csodálják önt. Ne féljen hát kiállni elébük. Azért nem árt, ha a mai reggelt egy kicsit alaposabb készülődéssel tölti.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A következő napokban valami nagyon jóra számíthat, és az ezzel járó bizsergést már a csontjaiban érezheti. Emelkedhet a ranglétrán, vagy akár munkahelyváltásra is sort keríthet. Ma találkozhat valakivel, aki ebben a segítségére lehet.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Jupiter ma a tűz elemű Kos jegyébe lép, és nagyon kedvező periódust jelez önnek. Érdemes kihasználni a mai napot arra, hogy megfogalmazza a közeljövő célkitűzéseit. Mire vágyik szívből, igazán? Most fontos lépéseket tehet ennek irányába.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

A Merkúr hátrálása okozhat ma is néhány bonyodalmat. Elsősorban arra kell figyelnie, hogy biztosan minden üzenet eljusson a címzetthez. Ha e-mailt ír, ellenőrizze, hogy megérkezett-e, ha üzenetet küld, nézze meg kétszer is a számot. A pénzügyekben is lehetnek hasonló fennakadások.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Valamilyen kellemetlen csalódásban lehetett része az utóbbi időben, ezért történhetett, hogy a szokásosnál is zárkózottabb mostanában. Ám ha ma programra hívják a kollégái vagy a barátai, ne mondjon nemet!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Rég elmúlt eseményeken rágódik még mindig, ott keresi a megoldást vagy az okokat jelenlegi problémáira. Pedig azokat itt és most kellene megoldania. És a gyökerük nem is annyira lelki eredetű, sokkal prózaibb lehet.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Jupiter jegyváltása sok szerencsét jelez önnek. Érdemes ezt az energiát jól körülírt célokra fordítani. Gondolja végig, mi a legfontosabb, amit a következő időszakban szeretne elérni.

Bak (12. 22.–01. 20.)

A munkahelyén ma nyugalom és valami kellemes, bensőséges hangulat fogadja. Semmi oka rá, hogy ne érezze jól magát. Ha az élete amúgy sínen van, akkor képes is elengedni magát. Ám ha nem, akkor a felszín hiába nyugodt.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Kedvetlenül kezdheti a napját, de aztán meg egyre vidámabb lesz. És higgye el, minél több mosolyt ad a környezetének, annál több jókedv és derű áramlik majd vissza önre is. A végén szinte boldognak érezheti magát.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Szeretné meghallani azt a bizonyos belső hangot. A világ zajossága most nem vonzza, inkább befelé fordulásra, elmélyedésre szólítja fel a hátráló Merkúr. Az élete problémáját jelentő dolgokra is csak a csendben találhatja meg a megoldást.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás