Kos (03. 21. – 04. 20.)

Vágyik a kikapcsolódásra, a felhőtlen szórakozásra. A nyár sok tanulságot és nagy változásokat hoz az ön számára. Sokat fejlődhet, ha leszűri a tanulságokat. Ma is adódik egy helyzet, ami fontos leckéket ad.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Árad a meleg és a fény, amit minden zsigerében érez, és lelkileg is feltölti. A nyárba még egy kis nosztalgikus bánat is belefér, de az életöröm kötelező. Izgalmas találkozásra, kellemes meglepetésekre számíthat.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Párja kirándulni, utazni szeretne. Ha nem köti le ma a munka, vagy tud egy kis hirtelen szabadságot kivenni, vigye el strandolni vagy szórakozni, akár egy jól ismert közeli fürdőbe. Csavarogjanak, lógasson vele lábat!

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Sokat gondolkozik szerelmi ügyein és jelenlegi kapcsolatán. Úgy érzi, hogy változtatásokra lenne szüksége. Néha hajlamosak vagyunk elhinni, hogy nem működhetnek másként a dolgok, pedig dehogynem. Az utat azonban önnek kell megtalálnia!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Bizalmas információkat hall, amin elgondolkodik. Talán egy barátja mond egy jó lehetőséget, amivel jó lenne élni, úgy tűnik legalábbis első körben. Mindenképpen a saját megérzéseire hallgasson, és ne másokra.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Zűrös helyzet alakul ki ön körül, amit nem tud megoldani. Legjobban teszi, ha a háttérbe vonul, amíg rendeződnek a dolgok. Nincs ráhatása semmire, ezt jobb, ha tudomásul veszi, épp ezért nem is az ön felelőssége megoldani a problémákat.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma egy mosoly vagy kacsintás könnyen eléri célját. Egy Oroszlán-jegyűvel különleges, mély kapcsolatba bonyolódhat, amiből nehéz lenne kikeverednie, de nem is nagyon akar. Egyelőre még ott tartanak, hogy a kétértelmű megjegyzések között próbálják kipuhatolni, mit is akar a másik.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Annyi a teendője, mint égen a csillag, de úgy tűnik, hogy végre egyenesbe jön. Szerelmi élete is kedvező fordulatot vesz, a hétvége huzavonái után teljes a béke. Ha szingli, kezdeményezzen végre, van esélye a másiknál!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma kellemes meglepetés éri. Az újdonságok színessé teszik napját. Legyen az akár egy újfajta feladat elvégzése, vagy néhány új holmi, ami örömöt okoz. Közelebb kerülhet valakihez, nem is feltételezte az illetőről, hogy ennyire egy húron pendülnek.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Látszólag rendben haladnak az események. Ön viszont érzi, hogy a felszín alatt ott rejtőzködnek az akadályok. Most még változtathat, és új irányt adhat az eseményeknek. Bátran hallgasson az intuíciójára!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Gyors döntést kell hoznia egy, a munkahelyén váratlanul kialakult helyzetben. Ehhez azonban hinnie kell saját képességeiben. Figyeljen arra, hogy kinek, mit és hogyan mond. Új barátok, új szerelem – ezt a lehetőséget tartogatja a mai este.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A külső körülmények most inkább akadályozzák, mint segítik. A barátok és a támogatói is próbálják viszont meggyőzni arról, hogy jó úton jár. Ne adja fel az álmait azért, mert nem megy minden gördülékenyen. Ezek csak kezdeti nehézségek.