Kos (03. 21. – 04. 20.)

A mai napot a lelki életének kellene szánnia. Sok minden történt önnel az utóbbi időben, nagyon is felhalmozódtak önben a megbeszélnivalók. Keresse fel egy bizalmas jó barátját, vagy testvérét. Olyat, akinek mindent elmondhat.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Olyas valakivel hozhatja össze a sorsa, akit legszívesebben elkerülne. Legyen több türelme ahhoz, hogy kibírja: a végén, meglátja, még élvezni is fogja a találkozást. Önben megvan az a jó tulajdonság, hogy elfogulatlan legyen az emberekkel.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lelkesítő napja van – új élmények érik, amik egész új látásmódot adnak bizonyos ügyeknek. Most ismét képes távlatokban gondolkozni, és remek megoldásokat is találhat. A szerelem is megédesíti a napját. Ha van párja, most szinte mindenben egyezik a véleményük.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Csináljon ma végre egy laza napot! Önt folyton csak a kötelességei rángatják, és azt sem tudja már, hogy hol áll a feje. Hát álljon végre valami kaland felé nézve! A kikapcsolódás új energiákkal tölti fel, s aztán mehet minden a régiben.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma igazán közel érezheti magát valakihez. Van, hogy az emberek csak úgy elbeszélnek egymás mellett, és van, amikor megvalósul a teljes megértés. Ehhez néha szavak sem kellenek, csak egy őszinte ölelés.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érdemes tudatosan keresni a kikapcsolódást. Ha sikerül egy picit a mának élnie, és csak a pillanat örömeivel foglalkoznia, akkor meglátja, mikor visszatér a szokott megoldandó feladatokhoz, egy csapásra mindennel végez, és mindent kitalál.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Folyton csak mérlegel, ímmel-ámmal mond csak véleményt. Ma viszont lesz egy ügy, ami határozott kiállást követel. Az ön igazságérzete rendkívül erős, ne habozzon hát megosztani a gondolatait másokkal.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valami, vagy valaki váratlan kavarodást okozhat az életében. Talán a múltjában van valami, amit még nem sikerült teljesen lezárnia. Ha ez sikerül, minden eddiginél erősebb lesz. Márpedig sikerül – a Skorpiónak mindenkinél erősebb lelki regenerálódó képessége van.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Jobban kellene ápolnia a baráti kapcsolatait, ha nem akar elszigetelődni. A problémák, amik lefoglalják, is annál inkább rágják, minél magányosabb. Ha van valaki, aki ön mellett áll, attól ráébred, hogy nem olyan nagy a gond.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai nap a nagy változások előszelét hozza el az életébe. Hogy mit, az persze nagyban múlik a hozzáállásán is. Ha túlságosan bemerevedett, és nehezen tűri, hogy másként legyenek a dolgok, mint azt eltervezte, akkor nehezebben fog menni.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma igazán elemében lehet. Ma még azt sem bánja, hogy az utóbbi időben túlterhelték. A probléma megoldás már szinte a természetévé, lételemévé lett. Ha lenne egy csendes nap, kedves Vízöntő, mivel is ütné el az idejét?

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Már régóta vágyik arra, hogy kicsit kiszakadjon a mindennapi rutinból. Most végre itt az alkalom, hogy meg is tegye! Talán egy baráti meghívás, egy kis kiruccanás, vagy séta a vízparton – de biztos, hogy feltöltődik.