Rusztikus külső

Fapadló, újrahasznosított fa bútorok, festés nélkül, hogy úgy érezhessük, a természet beköltözött hozzánk.

 

Sárga és szürke

2021-nek már színe is van, méghozzá az élénk sárga és a szürke, a legjobb pedig ennek a kettőnek a párosítása. Az ötletgazda dizájner szerint ez a színkombó megmutatja a különbségeket, a fényt és árnyékot, valamint azt az üzenetet is közvetíti, hogy mindennek és mindenkinek több „színe” van.

Fotó: Shutterstock

Mintha falun lennénk

A tavalyi nehéz év után, aminek még most sincs vége, otthonérzetre, kényelemre és nosztalgiára van szükségünk – fogalmazott egy vezető lakberendezési cég dizájnere. Vegyük elő a nagymama használati tárgyait, csináljunk díszt egy régi tányérból, a korábbi évek minimalista stílusa után most törekedhetünk a minél több, annál jobb elvére.

Fotó: Shutterstock

Keverjük össze

A színeket, a mintákat, az anyagokat, a stílusokat. A korábbi években, mikor mindenki rohant valahova, a munkából találkozókra, szórakozni, utazni, kirándulni, az segítette az otthoni feltöltődést, ha a lakásunk minél letisztultabb és rendezettebb volt. Járvány, karantén, félelem és bizonytalanság idején vegyük magunkat körbe mindennel, ami csak tetszik, függetlenül annak színétől vagy stílusától.