RETRO RÁDIÓ

Mit érdemes vásárolni az újévi leárazások során?





Pénzt kaptál karácsonyra? Egész évben a karácsony utáni leárazásokat vártad? (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.13.
shopping

Bármi legyen is az okod a vásárlásra, a karácsony utáni kiárusítások során lehetőséged nyílik igazán olcsón shoppingolni. Mi minden kapható így meg olcsóbban? Lássuk csak.

Fotó: freepik.com

Az összes kategória

Az újévi leárazások során rengeteg fajta akciós termékkel találkozhatsz. Ha te már most a jövő karácsonyra gondolsz, ilyenkor érdemes új dekoráció után nézni. És ebben az esetben az alacsony árak nem a minőségről árulkodnak.

Óriási leárazások várnak a dekorációk mellett a lakástextíliák esetében is. Az új gyertya és mécsestartók, karácsonyfadíszek, asztali-, fali és ajtódíszek, girlandok, ünnepi terítékek mellett terítők, ágyneműk, díszpárnahuzatok is olcsóbban kaphatók. Már csak választanod kell.

Új ruhák

A ruhatáradnak folyamatos frissítésre van szüksége? Vásárlásnál segítségedre lesznek az Orsay kuponok, hiszen általuk sokkal olcsóbban vásárolhatsz topokat, ruhákat, overlálokat, ingeket, nadrágokat. Vagy inkább valami kényelmes otthoni viseletre vágysz? Semmi akadálya, hiszen náluk mindent megtalálsz. Csak úgy, mint alkalmi ruhákat és kiegészítőket. Egyszóval mindent, amire egynőnek szüksége lehet.

Cipő minden időjárása

Az újévi leárazások alól a cipők sem képeznek kivételt. A meleg téli és őszi cipők mellett továbbra is kaphatók a magassarkúk, szandálok, papucsok, sportcipők, vagy otthoni lábbelik. Nem feledkeztek meg a hölgyekről sem, akiket elegáns darabokkal várnak. Szeretnél egy új táskát, övet vagy más kiegészítőt? Akkor válogass az év kezdetén, hiszen ilyenkor érdemes igazán vásárolni.

Még mindig divatos?

Ruhavásárlás során mindig felmerül a kérdés, hogy az adott darabok megfelelnek-e az épp aktuális trendeknek. De aggodalomra semmi ok, hiszen a boltok csupán azért árusítják ki adott termékeket, hogy helyet csináljanak a tavaszi kollekciónak. A Modivo webshopban is ez a helyzet, minden egyes ruhadarab minőségi és megfelel az aktuális divatirányzatoknak. Csupán az ár alacsony, amelyet még tovább csökkenthetsz a Modivo kupon által. Nézz körül és lepd meg magad mindjárt év elején.

A mi tippünk: A ruhák mellett a kiegészítőkről se feledkezzünk meg, hiszen tudjuk, hogy az ilyen apróságokban rejlik az outfit tökéletessége. Mi lenne, ha te már télen felkészülnél a napsütésre? Vásárolj még a kiárusítások során napszemüveget, amelyben segítségedre lesz az Eoptika kupon.

Néhány tipp a sportolóknak

Lehet az alacsonyabban fekvő területeken a hó idén elmarad, vagy csak kicsit késik, a hegyekben azonban havasak a csúcsok. Azoknak, akik idén télen is sílécre pattannak, vagy más téli sportnak szentelnek egy kis időt, pont kapóra jönnek a sportáruházak nagy év eleji leárazásai. Ilyenkor sokkal olcsóbban vásárolhatsz sílécet, snowboardot, sisakot, de akár szánkót, korcsolyát vagy más téli sport kiegészítőt.

Nem volt időd ajándékot venni?

A karácsony utáni leárazás remek alkalom arra, hogy ajándékot vásárolj mindazok számára, akiknek nem sikerült az ünnepek előtti rohanásban. Az ilyen helyzetekre tökéletes egy-egy kozmetikai szett is. Minden férfi és nő szereti a finom illatokat, lepd meg őket tehát egy parfümmel. Az utóbbi években egyre nagyobb teret hódítottak maguknak a biokozmetikumok is, így ez is jó választásnak minősülhet, pláne az újévi leárazások során. Vagy mit szólsz egy hajszárítóhoz, borotvához vagy hajvasalóhoz? (X)





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás