RETRO RÁDIÓ

Meglepetés vár ma a Halakra, talán egy ajándék, netán egy régi barát tűnik fel?





Mindeközben a Kos jobban teszi, ha inkább hallgat ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.01.21.
horoszkóp

2021. január 21.

 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jól teszi, ha parttalan vitatkozás helyett inkább bölcsen hallgat a mai napon. Ha úgy látja, hogy esélye sincs meggyőzni a vitapartnerét, inkább ne engedje, hogy az végleg leszívja minden energiáját. Szüksége lesz még az erejére.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A mai napon az ön jegyén áthaladó Hold teheti érzelmessé és érzékennyé. Önzetlen segítségével nőhet a saját és mások szemében is nagyot, joggal. Igazán elégedett lehet!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tisztulásra van szüksége minden téren. A gondolatait rendezéséhez, jól teszi, ha az önt körülvevő világot is rendbe teszi. Akár a munkahelyén, akár az otthonában tesz rendet, s dob ki feles dolgokat, az jót tesz önnek mentálisan is.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön is szívesen szól bele mások életébe, és ad kéretlenül is tanácsokat. Nem veheti hát zokon, ha valaki más is ezt teszi önnel. Hallgassa meg türelmesen, hátha talál valamit benne, amit valóban megfogadhat.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Különös események robbanthatják ki ma a nyugalmából. Hatásukra úgy érezheti, mintha egy másik bolygóra került volna, mintha senki nem az lenne, aminek eddig ismerte. A helyzet az, hogy ön kezdi más szempontból látni a dolgokat, és így az embereket is...

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem halogathatja tovább: össze kell hívnia a családi kupaktanácsot, hogy megbeszéljék az anyagi helyzetüket. Eddig hajlamos volt mindennek a terhét ön viselni. Ezen változtatnia kell, és segítséget kérni!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nyűgösnek és erőtlennek érzi magát, de annyi a teendője, hogy aligha engedheti meg magának a lustálkodást. Azért próbáljon meg kicsit takarékon működni a mai napon.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nagyon belebonyolódott egy dologba, és nehéz most már tisztán látnia. Segítséget kérhet egy bölcsebb embertől, de azért ne beszélje túl a témát másokkal. A túl sok tanács éppoly zavaró lehet, mint a teljes tanácstalanság.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Bika jegyében jár. Önfejű és makacs lehet a mai napon. Pedig minél inkább ragaszkodik valamihez, az annál távolabb kerülhet öntől. Tanúsítson némi rugalmasságot és engedékenységet!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön elemző típus, aki minden részletkérdést alaposan megfontol és számba vesz, mielőtt döntene. Ezt mások is tudják önről, ezért ma a tanácsát kérhetik. De előbb tájékozódjon alaposan, ha valóban segíteni szeretne az illetőn.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.).

Nem kellene a múlton rágódnia: annak már vége, soha többé nem kerül olyan helyzetbe, mint akkor volt. Ha belegondol, akkor képes lesz meglátni ennek a jó oldalát is, és tudni fogja, mennyit fejlődött a negatív tapasztalat hatására.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Bika jegyén halad keresztül. Különleges nap lehet ez a mai az ön számára. Rengeteg meglepetésre számíthat: egy ajándék, vagy régi barát felbukkanása formájában.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás