Simone Grossman egy amerikai társkeresőnél dolgozik, tapasztalatait Tiktokon osztotta meg követőivel. Elmondta, hogy meglátása szerint mi a legjobb módja annak, hogy egy idegen telefonszámát megszerezzük.

Fotó: Shutterstock

A módszer nála is bevált, így saját történetét mesélte el. Éppen egy barátjára várt egy parkban, amikor egy férfi megszólította. A srác körülbelül két és fél méterre állt meg tőle, ami Grossman szerint tökéletes távolság, hisz nem kelt bizonytalanságot a váratlan közeledéssel. Úgy érezte, a férfi tiszteletben tartja a személyes terét, ami a későbbiekben is fontos egy párkapcsolatban.

A férfi nem kiszemeltje külsőjének dicséretére, hanem kisugárzására helyezte a hangsúlyt, ami szintén megnyerő lépés. Ezután a pasi lehetőséget adott a beszélgetés további menetének eldöntésére, így ha a hölgy ki akart volna lépni a kommunikációból, minden kellemetlenség nélkül megtehette volna. Egy nem túl nyomulós, választást engedő pár pedig igencsak szimpatikus lehet!

A férfi azt is megvárta, míg a helyszínre érkezett Grossmann barátja, és csak akkor kérte el a telefonszámát. Ez is okos lépés volt, ami növelte a nő biztonságérzetét. Bár a recept nem utánozható le lépésről lépésre, mivel az élethelyzetek változatosak, mégis jó iránymutatásként szolgál az elinduláshoz.