Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Maga sem tudja kezelni haragját, nem csodálkozhat azon, ha a dühe mások, például párja elutasításába ütközik. Ha inkább humorral, iróniával, de nem cinizmussal kezeli a helyzeteket, akkor mindjárt egy másik dimenzióba emeli fel a konfliktust. Oda, ahol már lehet rá megoldást találni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Itt az ideje, hogy szélesítse a látókörét, hogy nyitottabb legyen új módszerekre, értékelje mások ötleteit. Persze ez nem jelenti azt, hogy a sajátjait éppen háttérbe kellene szorítania. Legyen minél kreatívabb a munkájában is!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Akár munkahelyet vált, akár marad a régi helyen, mindenképpen szüksége lesz a kompromisszumkészségére, ha be akar illeszkedni. A különcködése nem tetszik mindenkinek. Főleg a főnökének nem.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Úgy érzi, teljesen összekuszálódott az élete. Nem feltétlenül ön a hibás a kialakult helyzetért, de abban igen, hogy hajlamos a dolgokat még tovább bonyolítani. Próbáljon meg rugalmasabban alkalmazkodni a váratlan helyzetekhez!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Azokat a megrögzött rossz szokásokat, amik már önt is idegesítik, igyekezzen kiküszöbölni az életéből. Meglehet, erről felerészben a társa is tehet. De önnek kell megadni a kezdeti lökést. Akár azon az áron is, hogy teljesen átrendezi az otthonát. Megújult tér kell!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kedvességgel közelítsen afelé az ember felé, akitől szeretne elérni valamit a maga érdekében. De ha nem is tesz semmit, az áskálódásoktól mindenképpen tartsa távol magát! Még hallgatóként se vegyen részt benne.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Könnyen a célpontjává válhat bizonyos rosszindulatú pletykáknak, különösen akkor, ha ön vezető pozícióban dolgozik valahol. Az egyetlen dolog, amit tehet ellene, hogy igyekszik jó oldaláról megmutatkozni mindenkinek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A kedvesének rengeteget köszönhet, még akkor is, ha hajlamos újabban minden eredményét csakis saját magának tulajdonítani. Az igazság az, hogy megfelelő háttér nélkül feleennyire sem lett volna képes. Ha ezt belátja, és képes is végre érte hálát rebegni a társának, akkor még felhőtlenebbé válhat a kapcsolatuk.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön mindig is sokat köszönhetett az emberi kapcsolatainak: a karrierjét most is akkor tudja tovább építeni, ha jó emberek ismeretségét keresi, és rendszeresen kapcsolatban is marad velük. Nem is puszta érdekből.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Megtalálhatja a módját annak, hogy a társától most megkapja végre azt, amit akar. Talán maga is megdöbben, hogy milyen könnyen elérhette a célját. A titok azonban csakis abban van, hogy mennyire képes ön hinni az illetőben. Ha hisz benne, akkor meglátja azt is, ami jó.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rengeteg csábítás érheti a munkahelyén, de ön csak koncentráljon a munkájára. Az efféle kollégákkal folytatott afférból több baja származhat ugyanis, és csak nagyon kevés öröm. Különösen akkor, ha már társkapcsolata van, kár lenne kockáztatnia a biztonságát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkájába beleköthetnek, és talán némileg jogos is a kritika. A legjobb, ha a kompromisszumos megoldást választja: meg is védi magát, de önkritikát is gyakorol bizonyos dolgokban, melyekben valóban hibás.