Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jelentős változásokat él meg mostanság. Kiteljesedik a személyisége, végre megnyugvást talál. Ez a belső béke a párkapcsolatára is jótékonyan hat. Igazán boldog időszak elé néz!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Őrangyalai a hétvégén jó munkát végeznek: bármilyen helyzetbe kerüljön is, a végén ön lesz a győztes! Kaphat például egy visszautasíthatatlan ajánlatot, ami valószínűleg a pénzügyi helyzetével vagy a karrierjével lesz kapcsolatos.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Csak még egy kis energiát fektessen abba, amiért küzd, és véghezviheti a tervét. Ne adja fel közvetlenül a cél előtt! Elérkezett az ideje, hogy tisztán lássa, ki az, aki ön mellett van, és ki az, aki ön ellen. Ne sajnálja a most megszakadó kapcsolatokat!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Bár nagy fokú érzékenység és az ebből fakadó bizonytalanság jellemzi, most felébredhet önben a vágy, hogy a saját útját járja. Egy kicsit talán elégedetlen az otthoni munkamegosztással, ennek most hangot is ad, ami arra sarkallja a párját, hogy kicsit összeszedje magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az otthonában jókedv uralkodik, és majd szétveti az energia. Felerősödik a hatodik érzéke, sokszor előre tudja, hogy ki mit fog mondani. Döntéshelyzetben hallgasson a belső hangjára!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma több zseniális ötlete is támadhat. Jegyezze fel mindet, mert a körülmények szerencsés összejátszása esetén pozitív változásokat hoznak majd az életébe. Ha autóba ül, legyen
nagyon óvatos, mert mások most nem biztos, hogy ugyanolyan körültekintőek lesznek, mint ön.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma nem tűri a mellébeszélést, azonnal rájön, ha a kedvese csak köntörfalazni akar valami témában. Óvatosan tapogatózva többet kiszedhet belőle, mintha egyenesen nekiszegezi a kérdést. Ezt ugyanis támadásnak érezné.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az otthoni légkör kiegyensúlyozott, most valóban számíthat a társára. Ha szingli, amúgy sem csekély vonzereje most még inkább felerősödik, és bárkit levesz a lábáról. Menjen társaságba, és ragyogjon, hódítson!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Önre nem jellemző módon elfeledkezhet ma valamiről. Szerencsére lesz valaki, aki figyelmezteti a mulasztására. A kapkodás, úgy tűnik, elkerülhetetlen, de ön ügyes, és mindent megold: még váratlan helyzetekben is jól megállja a helyét.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Váratlan vendége lehet ma: jól teszi, ha hazafelé vesz valami kis vendégváró csemegét. Ha pedig szeretné elkerülni a kellemetlen meglepetést, legjobb, ha maga hív fel valakit magához hirtelen. Olyat, akit szeret is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Olyan kapcsolatra vágyna, amely egyszerre adja meg a biztonság és a kaland érzését is. Nem gondolja, hogy túl sokat akar? Ha valami egyszerre fekete is meg fehér is, az a végén mindenképpen szürke lesz. Akkor meg ugyanott van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A lelkiállapot és a közérzet önnél szorosan összefügg, ha boldog, akkor biztos, hogy egészséges is. Ugyanakkor a stresszbetegségekkel vigyáznia kell. A jóga vagy az úszás segít megtalálni a testi-lelki harmóniát. Próbálja ki!