Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A retrográd Merkúr és a Vízöntő Nap fényszöge alkalmassá teszi a napot arra, hogy a családtagokkal egyeztessük az ötleteinket, meghallgassuk tanácsaikat, megosszuk érzéseinket. Objektíven szemlélünk mindent, ez elősegíti a harmóniát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Mérleg jegyében jár, és a romantika, művészetek, esztétikum energiáit erősíti. Ma nagy örömét leli mindenben, ami szép: legyen az egy szép táj a kirándulás közben, vagy a kényelmes otthona. A művészeti élményekre is nyitottabb a szokásosnál.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nyíltsággal többre megy, mint titkolózással. Ha annyira a békére törekszik, hogy inkább elhallgatja a saját érdekeit, akkor hamarosan azon kapja magát, hogy már maga sem tudja, mit is akar. Legyen következetes, higgadtan, de mondja el a véleményét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szeretne harmonikus körülmények között és ilyen kapcsolatban élni, de be kell látnia, hogy ezt csak akkor érheti el, ha az elengedésre legalább annyira képes, mint a ragaszkodásra. Merjen engedni, úgyis visszatérnek önhöz!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szánjon egy kis időt az önelemzésre: olyan szépen helytállt a héten, igazán megérdemel egy kis vállveregetést. És persze a párja is. A kapcsolatuk szoros, az erőfeszítéseik és az eredményeik közösek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai napot szánja pihenésre, de ne csak fizikai szinten, hanem lelkileg is. És ami most igazán fel tudja tölteni, az egy szép film, könyv, vagy bármi, ami a lelkére hat. Hagyja, hogy a szép érzések, benyomások elvarázsolják.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Végre teljesül egy kívánsága, és ezt nem egy mesebeli tündérnek köszönheti, hanem egy valóságosnak. A környezetében ugyanis van valaki, akinek ön nagyon fontos, aki önt igazán mélyen szereti. Örüljön neki!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szellemi és fizikai téren is meglehetősen kimerültnek érezheti magát. Jól teszi, ha a mai napját teljesen a pihenésnek szenteli. A mai napi tevékenységei amúgy sem vezetnének túl jó eredményre. A legkitűnőbb háziasszony is tálalhat néha ebédre mirelit pizzát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem remélte már, de újra felbukkan az életében egy lehetőség. Valami, amit az eddigiekben elszalasztani vélt, most megint reménykeltően és kecsegtetően jön szembe önnel. Ön pedig szkeptikusabb, de realistább is egyben, ami nagyon hasznos lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jól teszi, ha mielőbb lerendez bizonyos családi ügyeket, tisztázza a kérdéseket. A sértődésnek amúgy sincs helye, de mégis jobb lenne elkerülni, hogy okot adjon rá. Ezért ügyeljen a látszatokra is. Ha nehezére esik is, inkább mosolyogjon minden helyzetben!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon erős mostanság a kisugárzása. Ha szingli, a mai napon a személyes varázsának köszönhetően meghódíthat valakit. Persze nemcsak szerelmi téren kamatoztathatja ezt az energiát. Új barátokat is magához vonzhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A retrográd Merkúr miatt váratlanul felbukkanhat az életében egy olyan ember, akivel valaha jó barátok voltak. Jó ideje, szinte meg is feledkezett róla, most viszont megjelenik az életében. A régi ismeretség új kezdete lehet ez.