Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hiába cselekszik a legnagyobb jóindulattal és szándékkal, a végén rosszul sülhet el a dolog: nem várt nehézségek félig, vagy teljesen megakadályozhatják a terveiben. Adódik azonban valami másra lehetőség. Vegye észre: jól jár!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az utóbbi időben elvesztette a kedvét arra, hogy a nagyobb haszon reményében kockázatot vállaljon. Teljesen igaza van: az élet ma nem olyan, hogy ezt megengedhesse magának. Inkább az aprót becsülje meg, és nézzen távolabbra!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kényelem és haszon: ma leginkább ez a két dolog foglalkoztatja. Ma valami olyan ajánlatot kaphat, ahol egy csapásra két legyet üthet: mind a két dolgot megszerezheti. Ehhez azonban szemfülesnek kell lennie, és felvenni mindent telefont!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön bármire képes lenne a kedveséért, és ezt folyamatosan tudatja is vele. Ne aggódjon, az illető nem fog visszaélni a helyzettel. Legalábbis tudatosan nem. De olyat ne adjon, amit később megbánna. Akkor már csakis magát hibáztathatja.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma kifejezetten nehezére eshet az alkalmazkodás. A legkisebb szikrára is szinte lobban: a szeme szikrákat szór, szinte forr ön körül a levegő. Ez csak abban az esetben lehet jó, ha a szerelme van ön mellett. Az a tűz másként perzsel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nehéz látogatója akadhat, talán egy folytonosan gondokkal küzdő barát vagy rokon személyében. Hallgassa meg türelmesen a panaszáradatot. Azután pedig tegyen egy nagy sétát, vagy mossa át az agyát valami jó zenével.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az emberi kapcsolatai ma nagy próbatételnek lehetnek kitéve. Valamilyen feszült helyzet közepébe csöppenhet, ahol szokás szerint ön játssza el a mérleg nyelvét. Használja ki kompromisszumkészségét a béketeremtésre!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kevesebbet kellene görcsölnie bizonyos dolgokon. A baj többnyire akkora, amekkorára képes feldagasztani magában. Ha sokat morfondírozik egy ilyen dolgon, akkor ne is csodálkozzon, ha végül kitölti a napjait.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma eljött az ideje a szellemi lomtalanításnak. Számos tévhitével lesz kénytelen leszámolnia, amik nem állták ki az idő próbáját. Szerencsére ön a tüzes jegyekhez tartozik. Nem esik nehezére az efféle megújulás most sem.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy gondolat már napok óta frusztrálja, most végre sikerül megbékélnie vele. Rá kell jönnie, hogy ez is csak tanulságul szolgált az ön életében. Egy tapasztalattal gazdagabb lehet, és még az illúziókról sem kell teljesen lemondania.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A leghőbb kívánsága egy meghitt és stabil kapcsolat létrehozása. Ehhez azonban mindig áldozatokat kell hozni. Most jött el az ideje annak, hogy ezt belássa. Nem mindegy, hogy az áldozata mekkora. Van, ami még önnek is tetsző lehet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma megmakacsolja magát: semmi és senki nem képes eltántorítani a tervétől, amit már jó előre elhatározott, hogy megtesz. Jól teszi, ha kivételesen a konokabb oldaláról mutatkozik meg. Csak így lehet érvényre jutnia.