RETRO RÁDIÓ

Ma sikeresebb leszel a munkában, mint a szerelemben





Lehet, hogy ártatlan csipkelődésnek szánt szavaival vérig sérti kedvesét a Vízöntő. A munkában kedvezőbb a helyzet: a reméltnél is nagyobb sikert ér el a fontos tárgyalásokon.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.16.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár többen is szívesen ismerkednének önnel, de csak annak a közeledésére reagáljon pozitívan, akit egy ismerőse mutat be önnek! A bolygók jelzése szerint ugyanis ha az interneten ismerkedik, most valakiben csalódnia kell.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A magánéletében érdemes volna egy kicsit türelmesebbnek lenni. Ha ajtóstul ront a házba, önmagát fosztja meg egy sor örömforrástól. Lépjen hátra egyet, és hagyja, hogy a sors alakítsa az eseményeket.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Úgy tűnik, valaki a sarokba szorítja, és olyasmit kér számon, ami nem is az ő dolga. Álljon a sarkára és keményen vágjon vissza, még akkor is, ha nem biztos a dolgában. Ha másképp nem megy, blöfföljön: ugrassza ki a nyulat a bokorból.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Munkavégzéshez nagyobb komfortot és biztonságot ígérnek az égiek. Legalább addig ne akadályozza az eseményeket, amíg nem egyértelmű a kibontakozás. Úgy tűnik, jól imádkozott: végre új főnököt is kaphat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy barátja hívja fel rá a figyelmét, hogy az egyik ismerősük milyen tüntetően segítőkész önnel. A hét végére még az is lehet, hogy félreérthetetlenül közeledni próbál. Jól gondolja meg, mit válaszol!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Olyasmi miatt is aggodalmaskodik, ami valójában a fejlődését szolgálja, és hosszú távon biztosan a javát is. Hallgasson a párja, barátja tanácsaira, és próbáljon meg egy kicsit ellazulni. A pénzügyekben váratlan szerencse éri, ez egy konkrét összeget jelent, amit nem várt vissza, vagy amit nyer.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szerelemben Mérleg-énje most domborodik ki csak igazán. Hol nagyon akar valakit, aztán megijed, és visszakozik. Jó lenne valahogy dűlőre jutni, mert teljesen összezavarja azt a szegény másikat!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kemény harcok várhatók a kapcsolatában, mert most a párja is vezető szerepet akar! Jobb, ha magától megadja neki: ezzel annyira lefegyverzi, hogy azonnal visszavonulót fúj.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A munkahelyén a sok izgalmas feladat után egy kis szélcsend következik. Érdemes volna a következő nagy ötlet kidolgozására fordítani az időt. Arra is gondoljon, hogy egy kicsit töltekezzen, pihenjen. Néha a semmittevés hozza meg a legjobb gondolatokat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Élvezi azt a munkát, amibe többeknek már beletörött a bicskája. Bár lassan halad, mégis fele annyi energiával kétszer annyit teljesít, mint ők. Hiába, na, az alapos munka és szívós kitartás a Bak jellemzője!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Lehet, hogy ártatlan csipkelődésnek szánt szavaival vérig sérti kedvesét. A munkában kedvezőbb a helyzet: a reméltnél is nagyobb sikert ér el a fontos tárgyalásokon, de a vizsgákon is ügyesen kibeszéli magát.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Minden pluszmunkára igent mond, a pluszbevétel reményében. Valóban több lesz a kiadása, mint máskor, de azért nem kell túlhajtania magát. Gondoljon arra, hogy a családban most ön az, aki meg tudja teremteni a biztos hátteret a többieknek.





Ezeket olvastad már?
Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás