Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Valaki beavatja önt ma féltve őrzött titkába. Legyen jó, és semmiképp se adja tovább, és ne is akarjon ítélkezni felette. Tanácsot is csak abban az esetben adjon az illetőnek, ha az kifejezetten kéri rá. Legyen méltányos!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Egy jelentéktelen esemény elronthatja ugyan a hangulatát, de ez csak addig tart, amíg ön komolyan veszi. A világ még mindig tele van meglepetésekkel, amik önre várnak. Vegye észre! Várja a jót, és akkor az megtalálja önt!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Egy régóta halogatott döntés meghozatalát követeli öntől a mai nap. Szerencsére, most végre a tisztánlátása sem hagyja el. És a túlzott reményektől éppúgy tartózkodik, mint a pesszimizmustól. Az este a szórakozásé.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Jó lenne, ha a mások igényeire is éppúgy oda tudna figyelni, mint a sajátjáéra. Ön a megérzések nagymestere, így ez aligha jelenthet nehézséget önnek. Ha így tesz, új mederbe terelheti a kedvesével való kapcsolatát is.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Rendet kellene tennie az életében, és a környezetében. A kettő természetesen hatással van egymásra. Ha a szerelmi élete zűrös, ha párkapcsolata szorul reformra, arra is mágikus hatással lehet egy nagytakarítás.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Egy új kapcsolat lehetősége merül fel az életében: csak annyira kösse le magát, amennyire képesnek tartja. Ha pedig már párkapcsolatban él, akkor semmiképp se kockáztasson: az új nem biztos, hogy tartós lesz, bár persze ez is benne van a pakliban.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Lepje meg kedvesét valami személyesen neki szóló dologgal. Az utóbbi időben kissé elmérgesedett önök közt a viszony, a látszat szerint eltávolodtak egymástól. Közelítsék szíveiket! Hisz több az összekötő kapocs, mint a szakadás.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Egy izgalmas idegennel találkozhat, aki miatt nagyon is meglódul a fantáziája. Romantikus vágyait mind rá vetíti. Nyugodtan kezdeményezzen, mert most szinte lehetetlen ellenállni a Skorpiónak!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Úgy érezheti, öné a világ, sikerült elérnie mindent, amit az utóbbi időben célul tűzött ki magának. A kora nyár is teszi, hogy optimistábban látja a dolgait. Sok múlik azon, hogyan értékel. A jókedve, derűje másképp láttatja önt.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Mostanában talán túlzott érzékenységgel reagálhat bizonyos dolgokra. A lelki reakciói, pedig akár testi tüneteket is produkálhatnak. Minél inkább lefojtja azokat, annál inkább. Adja ki az érzéseit, a negatívakat és a pozitívakat egyaránt!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Nagyon nehéz önt befolyásolni, de mégis van valaki, aki hatással tud lenni önre. Látszólag persze neki is ellenáll, de ez csak a látszat. Igaz, önnek nagyon fontos, hogy mit mutat magáról. De jól teszi, ha hallgat az illetőre.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Valami nagyon felzaklató történhet önnel a közeljövőben. Talán szerelmi életében történhet valami változás. Nem kell persze feltétlenül rosszra gondolnia. A változás, habár felkavaró, de nagyon pozitív is lehet.