RETRO RÁDIÓ

Viták, veszekedések várhatnak ma a Rákokra





A Rákoknak ideje megtanulni a konfliktusok kezelését, az Oroszlánoknak pedig a családjukkal kell megtalálniuk a hangot egy feszült helyzetben.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.18.
horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és az Uránusz együttállása hozhat feszültséget, váratlanul kirobbanó veszekedéseket, konfliktusokat. Érdemes kicsit visszafogni a belső tüzet, ami önt fűti, mert most még a lelkesedés is gyorsan átcsaphat frusztrációba.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Úgy érzi, hogy túlságosan megszokottá váltak az életében a dolgok. Akár a munkája, akár az otthoni élet kezdi kissé untatni, még nem az a megoldás, hogy mindent mintegy sutba vág, szabadul. A megújulást megtalálhatja az új céljaiban.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Minden viszonyítás kérdése: a rossz sem lesz olyan rossz az ön számára, ha jól áll hozzá. Tulajdonképpen az is csak segít, utat mutat, vagy legalábbis a helytelen úttól eltérít. Emelje fel a tekintetét, keresse a magasabb értelmet!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold és az Uránusz fényszöge hozhat vitákat, veszekedéseket. Ön békeszerető ember, de ha megsértik, akkor nagyon nehezen engedi el a haragját. Talán éppen erre való a mai nap, hogy megtanulja kezelni a feszültségeit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehéz ma megtalálnia a közös hangot a családjával. Sohasem érezte magától még olyan idegennek, távolinak a társát, mint épp ma. Ez is csak egy múló érzés. Ma adjon egy kis szabadidőt magának, hogy újra „hazatalálhasson”.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érzi, nem bírja már követni a folyamatos változást a munkahelyén, hogy az már valóban kaotikus és érthetetlen, ami ott zajlik. Mégsem szabad lemondania az események irányításáról. Még ne dobja be a gyeplőt, mert az lenne az igazi baj.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kiegyensúlyozott, boldog társkapcsolatban él, ami persze nagyrészt az ön áldozatkészségének is köszönhető. Vannak azonban dolgok, amikről sohasem szabad lemondania. Törekedjen több önállóságra, ne feledkezzen meg igazi énjéről!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma igazán szüksége lenne rá, hogy tudatosan keresse a jót, a szépet! A környezetével sehogy sem tud kibékülni, mindenkiben a hibát látja meg elsősorban. Gondolkozzon el az erényeiken is. Valójában azt sem olyan nehéz észrevenni.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehéz ma nyugton maradnia, folyamatosan tevékenykedne, nem bír otthon, vagy a négy fal között ülni. Ha ön olyan szerencsés, hogy a munkáját nem kell egy íróasztal mögött töltenie, akkor a mai napon különösen örömét leli benne.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az Uránusz és a Hold fényszöge miatt sok bizonytalanság van most ön körül, és ha túlságosan belemegy a helyzet elemzésébe, attól csak még inkább elbizonytalanodhat. Valamit lépnie kell, hogy legalább maga felől legyen biztos. Az utat ön jelöli ki.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma kifelé kell figyelnie: a világ dolgaival is kell foglalkozni, hiába van olyan jól el a saját gondolataival. A saját ötleteit is tudja termőre fogni, ha befogadja a mások gondolatait is. Épp a különbségekből születhetnek a legérdekesebb gondolatok.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hajlamos arra, hogy elvonuljon a világ elől, és a problémáit magába zárja. Mégsem teheti, hogy legalább egy valakinek ne beszélje ki a gondját. Ha nem talál megértő, és főleg titoktartó fülekre, csak megnövekszik a feszültség önben.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás