Kos (03. 21. – 04. 20.)

Pompás nap áll ön előtt. Kiváló alkalom ez összejövetelek szervezésére, társasági életre, borozgatásra, táncra perdülésre. A társát is vonja be a tervezésbe, programokba. Ideje, hogy kicsit romantikázzanak.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Vigyázzon, hogy kivel hogyan beszél. És arra is, hogy mit mond el neki. Talán bántja önt egy főnöki kritika, de ne a szomszéd munkatársának panaszolja ezt el. A kritika kevésbé bántó, mint az intrika, ami szövődhet a szóbeszédből.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ismét nagyon hullámzó a kedélye. Hol a fellegekben érzi magát, máskor meg, mintha a béka feneke alatt lenne. A valóság persze valahol középen van. A pénzügyek ne adjanak okot arra, hogy lehordja a családtagjait.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha mindenkinek meg akar felelni, aki a környezetében van, az könnyen a saját egészsége rovására mehet. Kedvesen, de egyértelműen magyarázza meg nekik, hogy mennyire számíthatnak öntől. Meg fogják érteni.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Minden pillanat új döntéshelyzet, s ezzel új jövő elé állít minket. Ez a mai napra fokozottan érvényes az Oroszlánoknak. Sok múlik azon, hogy meglátja-e a konfliktusokban rejlő lehetőségeket. Higgyen a jóban!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kísért a múlt. Mintha újra és újra meg kellene élnie elmúlt dolgokat. Lehetetlen persze minden hibáját egyszerre levetkőznie, de számos alkalom adódik a próbatételre. Lassan megszokja, hogy más legyen, mint eddig.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A boldogságból annyi juthat önnek, amennyit a saját lelkéből másokra árasztani tud. Ha másokra nevet, visszamosolyognak önre, és ettől még jobb lesz a kedve. Próbálja ki!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma a szokottnál is vonzóbb, és ez meg fog látszani az emberi kapcsolatain. Csak úgy hemzsegnek ön körül azok, akik a megbecsülésére, netán a kegyeire vágynak. Örüljön a helyzetének, de ragaszkodjon az egy igazhoz!

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Komor kedvvel telve vág bele a napba. De hamarosan felderülhet a kedve, mert az életébe beléphet egy különleges ember. Álljon elé nyitott szívvel lélekkel. Ha mogorva arcot vág, talán meg sem történik, aminek kellene.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egyrészt a szerencse kegyeltjének érezheti magát, másrészt viszont túl nagy felelősséget is róhatnak most önre a csillagai. Az önön múlik, hogy vállalja-e a megmérettetést. Félő azonban, hogyha kihagyná, később megbánna tettét.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Minden jó csak addig tart, amíg megbecsülik. Erre gondoljon, ha úgy érzi, valamit veszít a jelenlegi helyzetével. Talán csak az unalom teszi, hogy másra vágyik. Vagy ami még rosszabb, egy ismerős rossz példája…

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Remek megérzései vannak, amik azt is megsúgják, ha egy helyzet végkimenetele bizonytalan, vagy veszélyes. Már csak az a dolga, hogy a megérzéseire hallgasson, ne mások kissé felületes és elhamarkodott tanácsaira!