Milyen nadrágot vegyek fel a munkahelyre? A legjobb tippek, hölgyeknek!





A munkahelyi öltözködés mindig nehéz téma. Az ember nyilván igyekszik a szokásosnál elegánsabban öltözni, főleg akkor, ha a munkahely megköveteli az üzleties megjelenést. Azonban mivel minimum 8 órát eltöltünk ott, az sem utolsó szempont, hogy kényelmesen érezzük magunkat. A kettőt gyakran nem könnyű összehozni, főleg akkor, ha a magánéletben sokkal lazább holmikat szeretünk hordani. De azért nem lehetetlen. (X)



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.19.
ruhatár

Legtöbben a klasszikus, nadrág-blúz kombinációt választják, ami egyébként valóban jó döntés, hiszen lehet egyszerre komfortos és elegáns is. Azonban nagyon nem mindegy, hogy milyen nadrág mellett döntünk, ugyanis ez fogja befolyásolni, hogy valóban jó élmény lesz-e végigülni benne a napot, vagy kényelmetlenül fogunk feszengeni. A Bolf.hu kínálatát átböngészve mindenki megtalálhatja a számára tökéletes nadrágot – csak azzal kell tisztában lennie, mi alapján válassza ki.

A fazon számít a legtöbbet

Nadrágból rengeteg különböző fazon érhető el. Ez azért van így, mert nem vagyunk egyformák, mindenki mást érez kényelmesnek. Van, aki a csípőnadrágon kívül mást el sem tud képzelni, mások pedig a magasderekú fazont szeretik. Megint mások megmaradnak az arany középútnál. A nadrág bősége is eltérő lehet, hogy minden tekintetben igazodhasson az igényeinkhez.

Mindenképpen olyan fazonú nadrág mellett dönts, ami a legkomfortosabb számodra. Ne a divat legyen az elsődleges szempontod! Bár nyilvánvalóan ez is számítani fog, ami teljesen rendben van, de ne áldozd fel a kényelmet a trend oltárán.

A megfelelő méret

Banálisnak tűnik, hiszen egyértelműnek gondoljuk, hogy mindenki akkora méretet választ, amekkora jó rá. Nos, ez nem igaz, meglepően gyakori, hogy a nadrág túl kicsi, vagy éppen túl nagy a viselőjének. A túl apró nadrág vásárlásának hibájába azok esnek bele, akik a nagyon szűk fazont kedvelik. Sokszor túlzásba esnek egy kissé, és sikerül 1-2 mérettel kisebb nadrágot vásárolni a kelleténél. Nos, ez minden lesz, csak kényelmes nem.

Azt gondolhatnánk, hogy a túl nagy mérettel más a helyzet, de nem. Az sem éppen kellemes, ha egész nap fel kell húzogatni a nadrágot, mert leesik rólunk, kényelmetlenül gyűrődik, nem áll úgy, ahogyan kéne. Nagyon tud látszani, ha nem vagyunk kibékülve a viselt holmival, ezért igyekezz minél jobban belőni a méretedet, hogy ne legyenek ilyen problémáid.

Nem mindegy, milyen az anyag

A nadrág anyaga is nagyon sokat számít, ugyanis köztudott, hogy vannak olyan textíliák, amik, bár nagyon jól mutatnak, kifejezetten kényelmetlen viselni őket. Hogy kinek mi tartozik ebbe a kategóriába, az eltérő. Van, aki nem bírja a műszálas anyagokat, másnak a vászon zavaró, vagy a merev farmer. A lényeg, hogy gondold végig, mi az, ami nálad emiatt tiltólistás, és olyat véletlenül se vegyél!

Ha ezeket a szempontokat végiggondoltad, már csak az esztétikával kell foglalkoznod: szín, minta, bő vagy szűk stb. Munkába a viszonylag semleges nadrágokat javasolnánk: fekete, szürke, bézs, esetleg barna szín, minta és különösebb díszítések nélkül – ezek mindenhez passzolnak.

(X)





Ezeket olvastad már?
Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás