RETRO RÁDIÓ

Bika, a jelenlegi párkapcsolatod romokban hever? Ezt kell tenned!





Ez a csillagjegy úgy érezheti, hogy zátonyra futott a szerelmi élete. Ne parázz be, minden problémára van megoldás.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.24.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma sokat segíthet az embereken. Ha másképp nem, a mosolyával. Nem is tudja, milyen hiány van ma épp ebből, amit a legegyszerűbb lenne adni. És annak van rá épp a legnagyobb szüksége, aki maga képtelen mosolyogni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha azt érzi, hogy a jelenlegi párkapcsolata már nem szól semmiről, ha gépies, és csupán a megszokás tartja össze önöket, akkor legyen ön a kezdeményező, aki változtat ezen. A megoldáshoz lenne pár jó ötlete.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön általában nem az a kifejezetten biztonságra törekvő fajta, ma mégis úgy érezheti, hogy ha eddig nem tette volna, akkor most ideje lenne megállapodnia, akár a magánéletben, akár a karriert illetően. Ezt most az anyagi helyzete is lehetővé tenné.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma igazán csendes napra számíthat, semmi nem zavarja meg abban, hogy a munkájának, sőt az alkotásának éljen. Ez a csendes nap ugyanis ihlettel telített. Ma különlegesen az elemében érezheti magát: égi erők támogatják.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Jók a megérzései, s a mai napon különösen. Hallgasson arra a bizonyos belső hangra, és tegyen úgy egy barátjával kapcsolatban, ahogy azt a leghelyesebbnek érzi.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma új barátságot köthet, ami idővel akár több is lehet puszta barátságnál. Persze, ha önnek tartós kapcsolata van, akkor nagyon meg kell gondolnia, hogy mennyire megy el. Egy barátra viszont nagy szüksége van.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai nap próbára teheti, de van valaki a környezetében, aki a segítségére lehet. Legvalószínűbben egy kollégája lehet a támogatója. A türelmére is nagy szüksége lesz, és arra, hogy a mosolyával elbűvöljön valakit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön ábrándozásra hajló jegy, s különösen nehezen találja most a helyét a mindennapok világában. Ideje lenne végre kicsit több időt magára szánnia.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A hangulata megint a szokásos: kiszámíthatatlan. Még ezt tetézi, hogy a munkahelye is felbolydult darázsfészekké vált. Uralkodjon az érzésein, mert nem szabad, hogy azok irányítsák a döntéseit! Ma higgadtságból kell vizsgáznia!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy érzi, örökös dilemmában van, és minduntalan újra meg újra ugyanazokba a helyzetekbe kerül. Mindig ugyanaz történik, mintha a kedvese képtelen lenne a fejlődésre. Lehet, hogy önnek kéne átalakulnia.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hajlamos túlreagálni a dolgokat. Talán valamilyen csalódás érte mostanában, de ez még nem jelenti azt, hogy óriási nagy lenne a baj. Ossza meg a bánatát valakivel: egy idősebb barát vagy rokon okos tanácsai megnyugtatják.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Felesleges vitákba bonyolódnia olyanokkal, akikről előre tudja jól, hogy meggyőzhetetlenek. Lassan ön is ráérez, kivel, meddig és miről érdemes beszélgetnie. Van, akit csak bántana a túlzott tájékozottsága. Legyen bölcs!





Ezeket olvastad már?
Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Sűrű nap, túláradó érzelmekkel, ezek a csillagjegyek borulhatnak ki ma

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Leleplezték a tudósok az antarktiszi piramis rejtélyét

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elárulta a magánnyomozó: ez a közös jel árulkodik a hűtlen pasikról

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Elképesztő felfedezés: a kutyák tényleg értik és össze is kapcsolják a főneveket – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás