Mutatjuk, mely csillagjegyeknek hoz szerencsét Ferenc pápa látogatása

Kellemes meglepetésre számíthat pénteken. Talán egy váratlan találkozás, telefonhívás, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót az életében!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.28.
horoszkóp életmód

2023. április 28.

Horoszkóp


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kicsit vissza kellene fognia magát, és kevesebbet konfrontálódni. A hiábavaló harcokban csak felőrlődik, ráadásul még a népszerűségét is elveszti. Legyen pénteken is mindenkivel türelmesebb!



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kellemes meglepetésre számíthat pénteken. Talán egy váratlan találkozás, telefonhívás, vagy szép kaland, ami önre vár. Minden jól megy, csak legyen rá nyitott, hogy észre is vegye a szépet és a jót az életében!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy rossz döntése most zavaros, kellemetlen helyzetbe hozhatja önt pénteken. Semmi nem megváltoztathatatlan azonban. Talán csak a tisztánlátás miatt történt az, ami. Most már legalább tudja, mit kell tennie.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Érzelmi zavarok, hangulatingadozások nyugtalanítják a mai napon. Ne vegyen semmit magára, ami nem önt érinti. És ez fordítva is igaz. Néha hajlamos lehet a saját bajait kivetíteni másokra, ami nagy vitát okozhat.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma túlteng önben az alkotási kedv: nincs olyan feladat, amit ne lenne képes megoldani. De van valami, ami igazán izgatja, ami legmélyebb énjéből fakad. A legfontosabb mindig az, amit a lélek üzen. Hallgassa meg!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A célok, az irány mindig változik. Ezzel önnek is számolnia kell, és ehhez kell igazítania az értékrendjét is. Ha ezt belátja, akkor már nem is olyan nehéz a változtatás. A pénzügyi haszon nem minden. Valami annál is fontosabb önnek!



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szívét-lelkét fűszerezi a vágy és a szerelem. Igazán boldog napra számíthat ma, főleg, ha az estét azzal tölti, akit igazán szeret. Ezt nem szabad a véletlenre bízni. Ma rosszul érezné magát, ha egyedül kellene töltenie az estét.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vidám hangulatban telik a mai nap, kitűnően érezheti magát, főleg a közelgő hosszú hétvége lelkesíti. Még a munkát is jobb kedvvel végezheti, mint más napokon. Hogy az öröm estig is kitartson, szervezzen találkozót egynéhány jó baráttal, és/vagy a párjával.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Mindig ön akar a középpontban lenni, de ma van valaki, akiknek, ha átmenetileg is, át kell adnia a helyét. Nem is lesz ez olyan fájó, mint gondolná. És idővel az illető sok terhet levehet az ön válláról. Megéri hát engedni.



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Elsimíthat egy családi konfliktust, ha kellő diplomáciai érzékkel áll hozzá. Nagy tapasztalata és empatikus képessége segítheti önt abban, hogy átlássa a szövevényes ügyet. A család összetartása és a szeretet a legfontosabb.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Képes a végtelenségig elemezgetni egy szituációt, analizálni egy tényt vagy lehetőséget. Ez egyrészt jó, másrészt ha ön nem nyomozó vagy kutató, akkor az idegeire mehet a környezetének. Legyen kicsit nagyvonalúbb!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kicsit szedje össze magát, és merjen kiállni az igazáért. A szerénység eddig jó fegyvernek tűnt, de most már csak árt magának vele. Néha csak azért nem törődnek önnel, mert szinte nem is tudják, hogy ön létezik. 



 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás