A Brit Ufókutató Egyesület jelentette, hogy egy szemtanú elmondása alapján a marslakók egyik felderítője járhatott bolygónkon. Attól tartanak, hogy az azonosított, körülbelül 15 centis idegenek a Föld megcélzását tervezik – írja a Daily Star.

„Nemrég kaptunk egy érdekes e-mailt valakitől, aki látott egy apró, humanoid alakú figurát.” A szemtanú – egy nő – azt mondta, hogy túlméretezett feje volt, de a termete meglehetősen apró. Az 57 éves Chris Bonham, aki ufófelderítőként azonosítja magát, így nyilatkozott a hírekről: „Úgy tűnik, mintha felderítőt küldtek volna ide, hogy ellenőrizzen minket, így a következő lépés feltehetően egy teljes körű invázió lesz.

Az egyesület tagjai megpróbáltak további részleteket megtudni az észlelésről, de a szemtanú nem nyilatkozott többet, mert fél az „idegen megtorlástól”. Azt nem feltételezik, hogy az észlelő nem volt őszinte velük. A megfigyelők állítása szerint az elmúlt évben 259 idegenről és ufóról számoltak be az Egyesült Királyságban, köztük kis zöld emberkékről, űrhajókról és emberrablásokról.