Nem mindennapi családi tragédia történt a nyugalmas arizonai Mesa kis városában. Fényes nappal, a nyílt utcán segítségért kiabálva, kétségbeesve rohant egy mindössze 12 éves fiatal lány. A tinédzser csuklójából megállíthatatlanul dőlt a vér. Végül az egyik szomszédjánál talált menedékre, ahol a rendőrséget is értesítették.

„Megragadtam és behúztam a tornácunkra, majd leültettem, mert nagyon vérzett” – mondta a hős szomszéd, majd hozzátette: „Lövéseket hallottunk, ezért kimentem megnézni mi történik. Amint megmentettük a kislányt, azonnal tárcsáztam a segélyhívót.”

A fiatal családon belüli erőszak áldozatává vált, és nem sokon múlt, hogy el tudott menekülni. Otthonában a kiérkező rendőrök holtan találták családtagjait: Ruben Sanchezt, Ana Guerrát és Amy Sanchezt. A jelentések szerint mindhármukkal egy-egy lövés végzett. A tragédia egyetlen túlélőjét végül sokkos állapota miatt nem sikerült azonosítani és kihallgatni sem. Brandi George, a Mesa rendőrség nyomozója a tragédia kapcsán annyit árult el, hogy gyilkosság-öngyilkosság történt. Bár azt nem közölték, ki lőhette le családtagjait – írja a Crime Online.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!