Borzalmas tragédia rázta meg a Las Vegas-i lakosságot, miután egy mindössze 7 éves kisfiú rejtélyes körülmények között életét vesztette. Liam holttestét május 28-án kora reggel találták meg kirándulók a Mountain Springs ösvény kiindulópontja közelében. A nyomozók szerint nyilvánvaló volt a gyilkosság, de a kisgyermek azonosításához tíz napra is szükségük volt.

A kaliforniai San Joséból származó Liam Husted meggyilkolásával saját édesanyját gyanúsítják. A kisfiú és anyja, a 35 éves Samantha Morena Rodriguez május 24-én hagyta el San Josét, és úgy tudni, hogy május 26-án Laguna Beach és Victorville környékén tartózkodtak.

Egyébként az anya egyik barátja értesítette múlt pénteken a San José-i rendőrséget, amikor két hete nem látta sem őt, sem a kisfiút. A barátnő azt mondta, hogy látta a hírekben a Las Vegas közelében holtan talált fiúról szóló tudósításokat, és úgy gondolta, hogy ő lehet Liam – írja a Crime Online.

Az édesapa június 1-jén tett bejelentést a fiáról és az anyjáról, de akkor állítólag nem érezte úgy, hogy a gyerek veszélyben lenne. A sokkoló tragédia bekövetkezte után követelte, hogy a nyomozók szolgáltassanak igazságot. Ugyanis a nő azóta is menekül, de a rendőrök mindent megtesznek, hogy megtalálják.

UPDATE – Lt. Ray Spencer from our homicide section provides an update regarding the Mountain Springs Homicide Case.

Posted by LVMPD on Monday, June 7, 2021