Egy szörnyeteg férfi kegyetlen bosszút szánt exbarátnőjének, amiért szakított vele. Az egész azzal kezdődött, hogy a későbbi áldozat, Brenda da Rocha édesanyja beleszeretett egy másik férfiba, ezért kikosarazta Jeferson de Quadros Peres-t.

A férfit olyannyira elöntötte a bosszúvágy és a féltékenység, hogy az elképzelhető legnagyobb fájdalmat akarta okozni volt barátnőjének,ezért kegyetlenül meggyilkolta 14 éves lányát.

PRESO O ASSASSINO DE BRENDA

JEFERSON DE QUADROS PERES é o assassino da jovem Brenda Carvalho Rocha, 14 anos, moradora…

Posted by Milton Guimarães Alves on Tuesday, September 17, 2019

A fiatal lány holttestét egy eukaliptuszültetvényben találták meg Passo de Torres településen, mintegy 43 mérföldre maracajai otthonától. A hatóságok elrendelték a holttest boncolását, amely során megállapították, hogy 40 késszúrás és több mint 60 ütés okozta a halálát. A rendőrségnek egyértelművé vált a gyilkos kiléte és indítéka is, bár majdnem egy évükbe telt, hogy bizonyítékot is találjanak ellene. A gyilkossággal egyébként még nem ért véget a férfi bosszúja, ugyanis még a temetésre is elment, hogy sokkolja a családot – írja a The Sun.

„A fájdalmunk már enyhült egy kicsit. A tárgyalás során nem sok magyarázatot adott a tettére, mert azt állította, hogy nem sokra emlékszik, de legalább beismerte” – nyilatkozta Brenda húszéves bátyja.