Sokkoló felvétel: leszakadt egy erkély, a bulizó fiatalok a sziklára zuhantak – Videó





Hiába figyelmeztette a malibui ingatlan tulajdonosa a veszélyre a fiatalokat, azok nem törődtek semmivel. Jóval többen táncoltak a balkonon a megengedettnél.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.14.
durva felelőtlenség

Bulizó fiatalok felelőtlensége miatt történt egy brutális baleset szombaton Malibuban. A tragédia során kilenc ember megsérült, miután egy tengerparti ház erkélye összeomlott, és a rajta állók körülbelül 4,5 métert zuhantak, egyenesen az éles sziklákra. A sérültek közül négy embert nem életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, míg a többieket a helyszínen ellátták.

A szomszéd biztonsági kamerája által rögzített videón látszik, ahogy a csoport kint beszélget és nevetgél a fából készült balkonon állva. Másodpercekkel később a terasz összeomlik, és a sikoltozó csoport az alatta lévő sziklákra zuhant.

Leszakadt az erkély a bulizó fiatalok alatt (Fotó: YouTube)

„10 ember volt a hátsó erkélyen, és egyszer csak egy nagy reccsenést hallottunk. Szó szerint láttam, ahogy a legjobb barátaim és barátnőim a mélybe zuhannak. Ez egy szörnyű baleset volt. Nem tudom, hogy történhetett meg… A terasz szó szerint megadta magát” – nyilatkozta az egyik szemtanú a Daily Star oldalán.

A helyi tűzoltóság kapitánya, Ron Haralson később azt nyilatkozta: körülbelül 15 ember volt az erkélyen, így egyértelműen a súly és a terasz állapota okozta a problémát. „Odalent csipkézett sziklák vannak, nagy sziklák, tehát nagyon veszélyes volt a helyzet. Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki nem halt meg vagy sérült meg komolyabban” – tette hozzá a tűzoltó parancsnok.

A ház tulajdonosa a helyi médiának elmondta, hogy a hétvégére kiadta a házat, de felhívta a bérlők figyelmét, hogy ne rendezzenek partikat. Azt is elmondta, hogy a megengedett maximális vendéglétszám 6 fő, de egy szomszédja hívta fel, hogy szombaton körülbelül 30 ember jelent meg nála.

A tulajdonos telefonon próbálta rávenni a bérlőket, hogy hagyják el az ingatlanát, amikor az összeomlás történt. A tűzoltóság lakhatatlanná nyilvánította a házat – számolt be róla a Daily Star.





Ezeket olvastad már?
Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Elárulta a szakember: ezt látják az emberek, mielőtt meghalnak

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Gyerekeiket féltik a szülők Pomázon – kitálalt egy édesanya, mi folyik ott fényes nappal

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás