Soha nem gondolta volna az a dél-karolinai édesanya, hogy tragédiával fog végződni egy önzetlen jó cselekedete. Victoria LaBar az utcán talált rá egy elhagyott kutyára, amit átmenetileg befogadott otthonába. Éppen állandó gazdát keresett a pitbullnak, amikor az durván rátámadt 6 éves kisfiára.

Az események váratlanul érték és egyenesen sokkolták, hiszen előtte hetekig tesztelte az ebet kisebb háziállataival, de soha nem mutatta az agresszivitás jeleit. A brutális támadás az anya elmondása szerint olyan gyorsan történt, hogy senki sem tehetett semmit.

Posted by Victoria Rose LaBar on Wednesday, January 20, 2021

Az édesanya bevallása szerint a négylábú pillanatok alatt végzett a kis Cameron „Jayce” Hatfieldel. A férje és a másik kutyájuk próbálták leszedni az őrjöngő állatot a kisfiúról, de nem tudtak rajta segíteni. A tragédia után a Facebookon élővideóban számolt be a megrázó eseményről. Mind kiderült, eddig kiállt a pitbullokért, azért is akart segíteni most is. LaBar azt gyanítja, hogy a helyi vadászok dobhatták ki a kutyát, miután már nem akartak vesződni vele. A dél-karolinai Rendészeti Osztály (SLED) nyomozást indított – írja a Crime Online.

https://www.facebook.com/victoria.r.labar/posts/3969337879757623

Posted by Victoria Rose LaBar on Friday, October 27, 2017