Az ausztrál Darwin környékén egy krokodiloktól hemzsegő folyó felett, egy erős faágon gubbasztva találtak rá egy meztelen szökevényre. A hős horgászok akkor még csak nem is sejtették, hogy a bajba jutott férfi körözés alatt áll.

Luke Voskresensky segélykiáltásaira figyeltek fel, amikor motorcsónakjukból éppen a rákcsapdákat állították fel a mocsárban. A férfi teljesen meztelen volt, a testét sár, vágások és rovarcsípések borították, és azt állította, hogy négy napja tévedt el, azóta pedig csigákat evett, hogy túléljen. Az is elárulta, hogy ruháit darabokra szaggatta, hogy különféle módon felhasználja azokat.

Cam Faust és társa, Join Horse bár elsőre bizalmatlanok voltak Luke-al szemben, mégis besegítették a csónakjukba. Sőt egyikük átadta neki az alsóneműjét, és még egy sörrel is megkínálták – írja a Skynews. Mindezek után visszavitték a városba, hogy ellássák a sérüléseit. A kórházban azonban váratlan dolog történt, a férfit őrizetbe vették a rendőrök, ugyanis mint kiderült: fegyveres rablással vádolják. A bírósági döntés szerint február 9-én fog sor kerül a tárgyalására. Voskresensky azonban szökni próbált, levágta lábáról a rendőrségi nyomkövetőt és eltűnt…