Maga alá temette a gyász azt az édesanyát, akinek hatéves kislányát az apja megölte és holttestét a tengerbe vetette. A nő szíve összetört és azt kívánja, bárcsak gyerekével együtt meghalt volna.

Tomas Gimenó április 27-én két lányával együtt indult el egy hajókirándulásra. Az édesanya a gyerekek eltűnése után nemcsak a hatóságtól, de a közösségi médián keresztül is segítséget kért a megtalálásukhoz. Ám nem olyan híreket kapott, mint amiben reménykedett... Idősebb lányának, a hatéves Oliviának a holttestét Tenerife partjainál, több mint 3000 láb mélyen, egy horgonyhoz rögzített sporttáskában találták meg. Kisebbik lányát Annát még mindig keresik.

Beatriz Zimmerman a hét elején elismerte, hogy elfogadta, hogy másik kislánya is meghalt. Volt élettársa tettét a legszörnyűbb tettnek nevezte, amit egy ember elkövethet – számolt be róla a Mirror.

Ők most már angyalok, akik azért jöttek a világra, hogy nagy leckét adjanak a saját életük árán– árulta el az összetört édesanya, aki reméli gyermekei nem haltak meg hiába. A történetük felhívja majd a figyelmet a gyermekvédelemre.

Azt is bevallotta, hogy most bármit megadna azért, hogy ismét a hajukat fésülgethesse: Anyaként fáj a lelkem, hogy nem tudtam megmenteni az életüket. Bárcsak ott lehettem volna velük abban a pillanatban, foghattam volna a kezüket, és együtt halhattunk volna meg. De ez nem történhetett meg, mert Tomas azt akarta, hogy szenvedjek, hogy pihenés nélkül, életem végéig keressem őket. Ez volt az oka annak, hogy életben hagyott.

Amikor közölték velem a hírt, összeomlott körülöttem a világ, és bár nagyon nehéz, most legalább elsirathatom a veszteséget. Minden pillanatban mellettem érzem a lányaimat, érzem őket, amikor felébredek, amikor reggelizek, egész nap, egészen addig a pillanatig, amíg le nem fekszem” – tette hozzá.