Őrizetbe vette az észak-dakotai rendőrség a 29 éves Caleb Burczykot, miután a férfi többször is halálosan megfenyegette volt főnökét, amiért az nem igazolta vissza az ismeretségüket Facebookon – írja a New York Post.

 

Fotó: Pixabay

Burczyk karácsony estéjén jelölte be ismerősének egykori munkaadóját, ám a barátság megerősítésére hiába várt, a férfi egyszerűen nem jelölte őt azonnal vissza. A férfi ezt képtelen volt elviselni, és már órákkal a bejelölés után fenyegető üzeneteket írt volt főnökének – többek között azt ígérte, hogy amennyiben nem jelöli azonnal vissza, megöli.

Két nap múlva még mindig nem kapott választ, ekkor Burczyk már azt írta, hogy a férfi nagyon nagy bajba kerül, mert ő most „kocsiba ül, és levadássza” az ex-főnököt. Hogy a fenyegetés igazán hatásos legyen, még az autóját is lefotózta, hogy a férfi azonosíthassa, mikor megérkezik a házához a gyilkos szándékkal. Ezek után Burczyk valóban elhajtott a férfi házához, majd berúgta az ajtót. Hamarosan azonban kiérkeztek a helyszínre a rendőrök is, akik őrizetbe vették a dühöngő férfit.