A Dr. Lenkei üzletek kirakatában a korábban Youtube által már betiltott videókat vetítikhívta fel a Ripost a figyelmét az egyik olvasójuk, miután azzal szembesült, hogy Lenkeinél a maszkviselés ártalmairól értekeznek a kirakatban.

Fotó: Ripost

A szcientológus vírustagadó üzletében a szerdán életbe lépő szigorítások bejelentése után is azt vetítették, hogy jelentős és pozitív fordulat áll be, és a tömeges védőoltásokra sincs szükség. Miközben az egész világ a vakcinára vár, és teljesen egyértelmű, hogy a koronavírus elleni védőoltás jelenti a megoldást, és miközben hazánkban már nagyon jelentős szigorításokra volt szükség, hogy valahogy megakadályozzák a vírus további, rohamos terjedését, Lenkei még mindig a valótlanságokat felsoroltató propagandával hülyítené az embereket. Ha pedig valakinek nem akad fél órája, hogy a kirakat előtt ácsorogva magába szívja a teljes vírustagadó propagandát, annak az üzlet elé kisétáló eladók nyomták a kezébe Lenkei névjegykártyáját, melyen a betiltott videót tartalmazó weboldal címe található. Erről az olvasó bejelentése után a helyszínre látogató újságíró is meggyőződhetett – írja a Ripost.

„Adhatok egy ilyet? Itt meg tudja nézni a videót” – ajánlgatta a lap munkatársának a reklámkártyát az üzlet elé kisiető ott dolgozó nő.