Bors László, a korábbi válogatott vízilabdakapus 62 éves korában hunyt el. Összesen 25 alkalommal védte a nemzeti gárda kapuját.

A korábbi élsportoló meghatározó játékosa volt mind a BVSC -nek, mind a Honvédnak. A Budapesti Vasutas Sport Club-Zugló Közhasznú Egyesülettel magyar bajnoki címet és Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett, és kiérdemelte a klub örökös tagja kitüntető címet is.

Pályafutása befejezése után is a vízilabda közelében maradt: edzősködött, emellett sportág játékvezetője és ellenőre is volt.

Minden idők egyik legszebb vlv-fotója ez – legalábbis így tartja a krónikás (a kép készítője). Szombathelyen vagyunk, 2018. augusztus 17-én. A magyar U18-as válogatott legyőzte a regnáló korosztályos Európa-bajnok Montenegrót és bejutott a világbajnokság elődöntőjébe. A képen a kapusedző köszönti tanítványát, a meccsen parádézó hálóőrt, Grieszbacher Márkot. Ezzel a fotóval búcsúzunk, Isten veled, Bors László!”- ezekkel a szavakkal búcsúzott a korábbi válogatott játékostól saját Facebookján a magyar férfi vízilabda-válogatott.