Felfoghatatlan kínokat élt át egy ausztráliai édesanya, miután három hónapos kislánya súlyos fejsérülést szenvedett. A baba kritikus állapotba került, és nem reagált semmire sem. A kis Elyssiát kórházba szállították, de két nappal később meghalt. A rendőrség az édesanya barátját, Zach Meiert vádolta meg gyilkossággal, miután a babára ő vigyázott, amikor a tragédia történt.

Sarah Nash szívszaggató sorokkal emlékezett meg kislánya elvesztéséről és a gyász okozta fájdalomról. Elmondása szerint leírhatatlan szívfájdalmat élt át, amikor megtudta, hogy egyetlen gyermeke meghalt.

„Gyönyörű lányomat, Elyt örökké szeretni fogom. Nagyon kíváncsi természetű volt, folyton nézelődött, érdeklődött. A mosolyával pedig mindenki elolvadt” – mondta a gyászoló édesanya a The Sun oldalának.

Azon a napon, amikor a kislányt kórházba szállították, Sarah és Meier a 30. születésnapjukat ünnepelték. Látván lánya sérülését, az édesanya átszaladt a szomszédba az ott lakó ápolóért, aki megkezdte az újraélesztését. Hogy pontosan mi történt és hogyan sérült meg a kislány, arról nem adtak bővebb tájékoztatást.

„A kislányomat, Elyssiát, túl korán vették el tőlünk, mindössze három hónaposan” – tette hozzá az összetört édesanya. A rendőrség először súlyos testi sértéssel helyezte előzetes letartóztatásba Meiert, majd a vádat gyilkosságra változtatták. Tárgyalására később kerül sor.