Sam egy Észak-Karolinában élő 25 éves nő. Nemrég a Mirror híroldalnak mesélte el megrázó randiélményét, amely néhány éve történt vele. Emellett a TikTokon megosztott egy videót a történetéről, amelyet már 8 millióan láttak.

@imtoooldtobeonthis

#greenscreen moral of the story: tight shorts are OUT! #CurameChoreo #fypシ #storytime #ShowYourGlow #fyp #PepsiApplePieChallenge

♬ original sound – Sarah Cothran

Akkori kiszemeltjével 8 órán keresztül randevúzott, ám első közös élményük csúnya véget ért a lány számára, ugyanis kórházba került a ruhája miatt. Az egész randi alatt szorította a derekát az új nadrágja, és a találkozó után vette észre, hogy elváltozások történtek a testén. Ezek néhány napon belül pedig fájni is kezdtek.

Hámlott a bőre, és csomókat is ki tudott tapintani a nadrág övrészének helyén. Az orvosa bőrfertőzés miatt antibiotikumokat írt fel neki. Miután bevette a gyógyszereket, úgy ébredt fel másnap reggel, hogy celluitisz alakult ki a bőre alatt. Ez egy gyulladás a bőr mélyebb rétegeiben. Extrém esetben a közismert nevén orbáncnak nevezett betegség akár életveszélyes is lehet.

(Fotó: TikTok/imtoooldtobeonthis)

Szörnyen éreztem magam, nem tudtam járni, ezért bementem a sürgősségire. Szúró fájdalmat éreztem a derekamon. Onnan az intenzív osztályra küldtek, mert a doki szerint vérmérgezés is kialakulhat, hogy ha nem kezelnek” – számolt be megrázó élményeiről Sam.

Végül megúszta komolyabb műtét nélkül az esetet a fiatal hölgy, azonban örökre megmarad neki az a trauma, amit egy szűk, magas derekú nadrág okozott neki.