Mint arról a Metropol is beszámolt, Győrnél egy brutális balesetben életét vesztette egy család. A kigyulladt autóból esélyük sem volt menekülni a szülőknek és két gyermekének. A tragédiát azonban a család ötödik tajga, a 14 éves Adri túlélte, mivel éppen iskolában volt. Évának (45) és Imrének (41) közös gyermekük volt a kocsiban ülő 10 hónapos Bálintka. Még a lányok, Éva (18) és Adri (14) a nő előző kapcsolatából születtek, de nevelőapjuk sajátjukként szerette őket.

A Blikk információi szerint a félárva kislányról jelenleg a nővére, Melinda (19) – aki még maga is tanul – gondoskodik, de már fel is vette a kapcsolatot egy ügyvéddel, hogy hivatalosan is Adri gyámja lehessen.

Budapest, 2021. január 14.
Összeroncsolódott, kiégett személygépkocsi, miután egy autószállító teherautóval ütközött a 813-as számú úton, Gyõr közelében 2021. január 14-én. A személyautóban utazó négy ember életét vesztette.
MTI/Krizsán Csaba

„Egy éve, hogy elköltöztem hazulról. Ma is nehéz elhinni, hogy éppen velünk történt ez a tragédia, hiszen a hétvégén találkoztam Évivel. Csendes, okos lány volt, nagyon készült az érettségire, sok terve volt. A röplabdázást is újra akarta kezdeni” – árulta el könnyeivel küzdve Melinda. Úgy tudni Éva, Imre és a kisfiuk, Bálint közös sírba kerül, még a 18 éves lány egy mellettük lévő parcellában nyugszik majd. Utóbbi Éva édesapjának volt a kívánsága.