Zsaruból lett gyilkos, kazettára mondta fel Sándor, hogyan végzi ki a feleségét és annak testvéreit





Az egykor zsaruként dolgozó gyilkos brutális kegyetlenséggel végzett a feleségével és a sógornőivel. A Dolly Roll Eldoradoll című kazettáján található vallomást egy ismerős találta meg teljesen véletlenül.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.28.
gyilkosság zsaruk

A gyilkos, Kovács Sándor 1985-ben végezte ki feleségét és annak két testvérét, mert azt hitte, hogy ki akarják forgatni a vagyonából. A férfiról senki nem gondolta volna, hogy képes gyilkolni, hiszen első házasságában boldogan élt. Akkor változott meg, amikor 1973-ban egy Trabanttal karambolozott, kiesett a szélvédőn, és súlyos fejsérülést szenvedett. Agresszív lett, és eddigre már második házasságában úgy képzelte, hogy a felesége családja, szűkebben a két sógornője kikészíti őt – idézte fel a Bors.

A gyilkos kegyetlenül kivégezte mind a három áldozatát (Fotó: Shutterstock/illusztráció)

Zsaruból lett gyilkos

Kovácsot 1983-ban a rendőrségtől is leszerelték egy lopási ügy miatt, korábban pedig többször is kapott fegyelmit, sőt be is csukták, mert hivatalos eljárásban vert meg valakit. Elmeállapota 1984-re vált teljesen kezelhetetlenné: egy alkalommal úgy megverte a feleségét, hogy az asszonynak végleg elege lett belőle, beadta a válókeresetet, az apjához költözött. Kovács utánament az apóshoz, kérte, jöjjön haza, de az asszony nemet mondott. A férfi erre visszament a kocsijához a szabályosan tartott vadászfegyveréért, náhány pillanatra beült a kocsiba és gyakorlatilag egy beismerő vallomást mondott fel a rádiómagnóban lévő Dolly Roll-kazettára.

Visszament apósa lakásához, betörte az ajtó üvegét, és kétszer belőtt. Felesége rémülten próbált menekülni az ablakon keresztül, de Kovács észrevette és két lövéssel agyonlőtte. Ezután döntött úgy, hogy a két nővérrel is végez, hiszen szerinte ők voltak az igazi bűnösök, akik ellene hangolták a feleségét.

Egy ismerős találta meg a kazettát

A Dolly Roll Eldoradoll című kazettáján található vallomást egy ismerős találta meg teljesen véletlenül, miután betette otthon a lejátszóba, hogy egy kicsit zenét hallgasson. Ekkor vette észre, hogy nem csak slágerek vannak rajta.

„Amit csinálok, tudom, miért csinálom. Az én elhatározásomból, senki nem kényszerített rá, a feleségem egyszerűen nem áll velem szóba, ezt a szégyent én tovább nem csinálom. Így pontot teszek a végére, saját vadászfegyveremmel az egész Hamza családot kinyírom. Ezzel torlom meg, amit csináltak velem szemben. Hiába dolgoztam, hiába güriztem, ez nem volt így jó” – hallható a végzetes üzenet a kazettán.

Halálra ítélték

A Hamza lányok szabályos lemészárlása a több helyszín ellenére sem tartott tovább 15 percnél. Kovács Sándor ezután hazament, késsel felvágta a nyakát és a csuklóját, de rátaláltak és meg tudták menteni az életét, hogy aztán halálra ítéljék. Sándor a bíróságon nem akart emlékezni, azt állította, még a magnókazettán sem ismeri fel a saját hangját, de ez a védekezési taktika nem vált be, kivégezték.





Ezeket olvastad már?
Tömegeknek nem jött álom a szemére: narancsszínű objektumok bukkantak fel az éjjeli égen

Tömegeknek nem jött álom a szemére: narancsszínű objektumok bukkantak fel az éjjeli égen

Városháza: romos az épület, sehol a zöld park, Karácsony Gergely a saját portáján sem tudott rendet tenni 5 év alatt

Városháza: romos az épület, sehol a zöld park, Karácsony Gergely a saját portáján sem tudott rendet tenni 5 év alatt

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Halálos ágyán vallotta be szörnyű tettét az idős férfi

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Megdöbbentő: így védekezett a nő, aki fehérítőt itatott a 3 éves lányával

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás