Kilenc hónap hosszú idő, különösen

egy édesanya számára, aki már alig várja, hogy karjába foghassa gyermekét. Azonban ez jelentős időszak az ikrek számára is, akik között így elválaszthatatlan kapocs alakul ki már a születésük előtt.

Jenna és Jillian Thistlethwaite egypetéjű ikrek, akik ellentétes személyiséggel rendelkeznek. Különbségeik ellenére azonban az orrville-i testvérek között figyelemreméltó erős kötelék van. A szülést követő pillanatokban ugyanis az orvosok észrevették, hogy az ikrek kézenfogva feküdtek egymás mellett. A megható pillanatot fényképen is megörökítették, ami elterjedt az interneten.

„Jenna a félénkebb és csendesebb. Jillian a pimaszabbik. Még mindig libabőrös leszek, amikor visszanézem azt a képet. Ez egyike volt azon pillanatoknak, amelyeket soha nem felejtesz el, és még most is visszanézek a képre, és nem tudom elhinni, hogy megtörtént” – mondta a boldog édesanya, Sarah Thistlethwaite. „Azt gondoltam akkoriban, hogy ez fantasztikus. Bárcsak az emberek is láthatnák ezt. És aztán bumm, mindenki látta”– mondta ámuldozva a büszke édesapa, Bill Thistlethwaite.

Az ikrek szoros kapcsolatát az is alátámasztja, hogy Sarah terhessége nagyon különleges volt. A mono mono terhesség rendkívül magas kockázatú, és ezer fogantatásból csak egyszer következik be. Ez akkor fordul elő, amikor az ikrek ugyanazon a méhlepényen és magzatburkon osztoznak. A különleges testvérpár május 9-én lesz hétéves.

A lányok még mindig gyakran fogják egymás kezét, és a közelségük más módon is megmutatkozik. Hetente többször is előfordul, hogy Bill és Sarah arra ébred, hogy egy ágyban alszanak, bár külön ágyuk van.