RETRO RÁDIÓ

Csecsemőgyilkos Magyarországon! 17 év után kiderült, ki ölte meg a babát- Videó!





A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) befejezte egy 2004-es csecsemőgyilkossági ügy vizsgálatát, és arra jutott, hogy az apa ölte meg az újszülöttet.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.05.07.
borzalmas tett

A PMRFK azt közölte pénteken a police.hu oldalon, hogy egy Péteri külterületén lévő szeméttelepen találták meg 2004. szeptember 24-én délelőtt egy újszülött becsomagolt holttestét. Az igazságügyi orvosszakértő megállapítása szerint: érett, életképesen világra jött kisfiú volt az áldozat, halála erőszakos módon, eltitkolt, elhanyagolt szülés, ellátatlanság, magára hagyottság, kihűlés miatt következhetett be, de fulladás is közrejátszhatott.

Hónapokon keresztül zajlott a felderítés

De a tanúvallomások, kikérdezések, a helyszíni szemle és a boncolás adatai nem hoztak fordulatot, a tettest nem sikerült azonosítani, ezért a büntetőeljárást felfüggesztették.

A Készenléti Rendőrség Kiemelt Ügyeket Felderítő Főosztálya 2020-ban vette elő az aktát; 2020 júniusára 55 főre sikerült szűkíteniük a szóba jöhető, Péteri településen élő anyák számát. A többgyermekes nők közül egy akkor 48 éves asszony végül vallomást tett.

Több gyereket neveltek

A nő elmondta, hogy 2004-ben akkori férjével élt, közösen nevelték egyéves iker fiaikat, valamint előző házasságából született három gyermekét.

Kapcsolatuk megromlott, férje féltékeny volt, többször megverte, lelki és fizikai terrorban tartotta. A nő otthon egy kisfiúnak adott életet, terhességével nem volt tisztában. Amikor a férje meglátta a gyermeket, kiabálni kezdett, felesége hiába kérte, hívjanak mentőt. Amikor az anya a fürdőszobából visszatért, sem újszülöttjét, sem férjét nem találta. Később a férfi visszatért és megfenyegette, ha bárkinek szólni mer a szülésről, megöli.

Csecsemőgyilkos Magyarországon! 17 év után kiderült, az apa ölte meg a babát (Fotó: YouTube)

A kérdezősködő rendőröknek a nő azt hazudta, nem tud senkiről, aki a közelmúltban szülhetett – bár sejtette, hogy a megtalált halott csecsemő az ő fia. Nem sokkal később az apával elváltak útjaik, azóta újból férjhez ment, de a történtekről 16 esztendőn át hallgatott – olvasható a közleményben.

A férfit 14. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. Az őrizetbe vett és letartóztatott gyanúsított mindent tagadott, állítása szerint fogalma nem volt a terhességről és a szülésről, sőt az akkoriban a környéken nagy port kavart halott csecsemő ügye őt is sokkolta. Feleségét sosem bántotta, apró vitáik voltak, de kezet sosem emelt rá.

A most 58 éves, monori illetőségű férfival szemben folytatott nyomozást a PMRFK befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek – áll a közleményben.





Ezeket olvastad már?
Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Húsvét: Így változik a gyógyszertárak nyitvatartása

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

Tragédia: kigyulladt az idősek otthona Ököritófülpösön, egy ember meghalt

„Azt hittük, hogy káprázik a szemünk” - tavaszi Mikulás járja Újbudát

„Azt hittük, hogy káprázik a szemünk” - tavaszi Mikulás járja Újbudát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás